Hirdetés

Brutálisan nekiment egy rajongója Gálvölgyi Jánosnak, az egész utca zengett az üvöltéstől

Nap Híre portré Nap Híre

A Kossuth-díjas színművészt hiába láthattuk parodistaként, és hiába játszik elsősorban komikus darabokban, a vicceket nem szereti. Volt olyan, aki ezt nem értette meg, és egyenesen kiakadt Gálvölgyi Jánosra, amiért nem hallgatta őt meg.

Gálvölgyi János a napokban ünnepelte a 76. születésnapját, és kollégái igencsak meglepték őt, amikor az otthonában felköszöntötték. A színművész, aki ma már igyekszik minden napban megtalálni az örömforrást, úgy véli, mindenki szerepet játszik, és ő sem kivétel. Bár az emberek elvárják tőle, hogy mindig a "Gálvölgyi-figurát" hozza, ő úgy érzi, erre képtelen – írta meg a Blikk

"Na, itt van az, amikor az emberben csalódnak. Amikor azt várják, hogy bemész valahova, hogy te vagy a… Mit látnak a tévében? Hogy ez a pali olyan jó – pláne régebben, amikor még szerepeltem a televízióban, vidám műsorokban –, ömlik belőle a vicc. Erre bemész, épp a depi van rajtad, vagy nem tudom én, hogy mi" – magyarázta Gálvölgyi János Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában, majd elmesélte, hogy egyszer egy férfi nagyon kiakadt rá, amikor nem állt meg vele csevegni, illetve vicceket mondani.

"A Lukács fürdőben jártam – szeretnék még odajárni egy darabig –, jöttem ki egyszer, és egy pali ült a padon, egy kedves, jól öltözött ember. Azt mondja nekem, ’Drága művész úr, maga nekem az isten, magát várom reggel óta! Művész úr, elmondanék egy viccet magának’ – és közben mentünk. Mondom, nagyon szépen kérem, ne mondjon nekem viccet, mert nem szeretem. Erre ő, hogy ’művész úr, ezt hallgassa végig…’ 

Mondom, nagyon szépen kérem, hagyjon, nem szeretem a vicceket, nem tudok reagálni a viccekre, meg ismerem. Folytatta: ‘Gálvölgyi úr, édes művész úr, művész úr, majd Gálvölgyi úr’. Mire kiértünk a Frankel Leó útra, zengett az utca, hogy ’te rohadt, büdös, nagyképű’ – amit akarsz, minden. És mindez abból adódott, hogy ő azt várta, megállok és eldumcsizunk, meg én is mondok egy viccet. Erre én képtelen vagyok. Ilyen értelemben nem vagyok jó partner ezekre a dolgokra" – emlékezett vissza.

A színész azt is elmesélte, hogy kifejezetten után társaságban lenni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés