Hirdetés

Gal Gadot megmutatja Hollywoodnak a Hamász-terrortámadás bestiális szörnyűségét

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Gal Gadot izraeli színésznő hírek szerint az élére áll annak az akciónak, amely során egy 47 perces videót vetítenek le hollywoodi hírességeknek. A felvétel a Hamász terrorcsoport által az Izrael elleni október 7-i meglepetésszerű terrortámadás során elkövetett szörnyűségeket mutatja be.

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) által rendelkezésre bocsátott felvételt hírességek és befolyásos személyiségek egy kiválasztott csoportjának mutatják be - jelentette az i24 News. Az első vetítésre a tervek szerint 120 nézőt várnak, és az érdeklődés alapján további vetítésekre is sor kerülhet.

Pontosan egy hónap telt el azóta, hogy Izrael ellen minden képzeletet felülmúlóan bestiális támadást indított a Hamász terrorszervezet. A Naphire.hu folyamatosan beszámolt róla, hogy a Gázai-övezetet uraló Hamász terroristái szárazföldön, a tenger felől és a levegőből is megtámadták Izraelt, amelyre legalább 5000 rakétát lőttek ki ezzel egy időben. Arról is írtunk, hogy a példátlan terrortámadásnak már több mint 1400 halálos áldozata van és a Hamász több mint 200 túszt ejtett.

A bestiális terrortámadásról szóló felvételeket "Bearing Witness to the October 7th Massacre" (Az október 7-i mészárlás tanúja) címmel fogják levetíteni a héten Los Angelesben és New Yorkban is a The Wrap beszámolója szerint. Az Amerikai Zsidó Bizottság és a Rágalmazásellenes Liga segít a felvételek vetítésének megszervezésében – írja a New York Post.

Maguk a terroristák készítették a felvételeket

Hivatkozás másolása

Izrael azért hozta nyilvánosságra a "borzalmas" testkamerás felvételeket, amelyeket maguk a Hamász terroristái készítettek október 7-én, hogy fellépjen a "valós időben kibontakozó holokauszttagadás-szerű jelenség" ellen.

Az október 7-én a kora reggeli órákban Izrael ellen elkövetett meglepetésszerű támadás során elkövetett vérengzésről készült felvételeken az látszik, hogy a terroristák civileket gyilkoltak, erőszakoltak és csonkítottak meg. A felvételeket már látott külföldi újságírók és az izraeli törvényhozás tagjai arról számoltak be, hogy a képek megrázóak.

Guy Nattiv Oscar-díjas izraeli filmrendező az i24 Newsnak elmondta, hogy a felkavaró felvételeket fontos megmutatni. "Filmrendezőként megfogadtam, hogy ezek az október 7-i képek nem merülnek feledésbe, és a világ látni fogja őket" - mondta. "Mert most kezdődik a tagadás (...) Nem mehetünk el csendben mellette".

Gadot számtalanszor támogatásáról biztosította a terrorizmus ellen küzdő Izraelt

Hivatkozás másolása

Gadot nem nyilatkozott nyilvánosan a vetítésekről, de tudni lehet róla, hogy az IDF-ben szolgált, mielőtt a szórakoztatóiparban karriert futott volna be. Ezen felül több ízben hangot adott Izrael melletti támogatásának. "Izrael mellett állok, neked is ezt kellene tenned" - posztolta Gadot az Instagramon október 7-én.

"A világ nem ülhet tétlenül, amikor ezek a szörnyű terrorcselekmények történnek!". Azóta számtalan videót és fotót posztolt a Hamász által még mindig fogva tartott túszokról, a #NoHostageLeftBehind hashtaggel együtt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés