Hirdetés

Gábor Zsazsa milliárdos özvegyének legrosszabb rémálma válhat valóra, kétségbeesetten keresi a megoldást

Nap Híre portré Nap Híre

Gábor Zsazsa özvegyének, Frédéric von Anhalt hercegnek a vagyona nagyjából 60 millió dollár, átszámítva 21,5 milliárd forint. A férfi retteg attól, hogy halála esetén nem lesz kire hagynia a pénzt, ezért minden erejével azon van, hogy örököst találjon magának, ennek érdekében pedig béranyát keres.

Frédéric von Anhalt herceg minden erőfeszítése hiába volt eddig, nem sikerült megtalálnia a megfelelő örököst. Az elmúlt években örökbe fogadott egy fitneszstúdió-tulajdonost, egy éjszakai klub főnökét, egy divattervezőt, egy ügyvédet és egy bordélyház-tulajdonost is, de végül egyikőjüket sem tette meg a hivatalos örökösének – írja a nlc.hu

Most azonban kitalálta, hogy inkább saját utódot akar, ezért pedig béranyát keres, hogy megszülje neki. 

,,Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből. Nem akarom, hogy a pénzem az államra szálljon” – indokolta a 80 éves herceg, aki azt ígéri, hogy a béranyának kiválasztott hölgy egymillió dollárt (átszámítva mintegy 360 millió forintot) kap, ráadásul különleges alkalmakkor még Gábor Zsazsa több mint egymilliárd forintot érő ékszerkollekciójának darabjait is viselhetné.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés