Hirdetés

Sokkoló részletek a füzesabonyi balesetről: Saját autójuk zúzta halálra a 17 és 20 éves fiatalokat

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, hogy sem a 17 éves fiú, sem pedig a 20 éves nő nem voltak bekötve, amikor a tragédia bekövetkezett. Mindketten kirepültek, a nőre pedig rázuhant az autó és az élettel összeegyezhetetlen sérüléseket szenvedett. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, vasárnap este Füzesabony és Pusztaszikszó között halálos baleset történt. A rendőrség tájékoztatása szerint egy személyautó lehaladt az úttestről és az árokba borult. A baleset következtében a járműben utazó 20 éves nő és 17 éves fiú a helyszínen meghalt

A Tények azt írja, a fiatalok a saját autójuk zúzta össze. A portál információi szerint egyikük sem használta a biztonsági övet, ezért mindketten kirepültek a kocsiból, ami ráesett a 20 éves lányra. A 17 éves fiú messzebbre zuhant az autótól, azonnal szörnyethalt. 

A 17 éves fiú olyan súlyos, élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, hogy nála csak a halál tényét tudták megállapítani a mentők. A 20 éves nő életéért hosszasan küzdöttek, de ő is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés