Hirdetés

Szívszorító tragédia: 15 hónapos korában hunyt el a profi sportoló kisfia

Virág Sára portré Virág Sára

Francis Ngannou MMA-harcos és profi ökölvívó hétfőn jelentette be a közösségi oldalán, hogy a mindössze 15 hónapos kisfia távozott az élők sorából. 

Elhunyt Francis Ngannou 15 hónapos kisfia, Kobe. A hírt maga a sportoló jelentette be Instagram-oldalán. "Rettenetesen fiatal volt, mégis eltávozott. A kisfiam, a barátom és társam, Kobe, tele volt élettel és örömmel. Most viszont élettelenül fekszik. Újra és újra a nevét üvöltöttem, de nem reagált. A legjobb önmagam voltam mellette, most pedig fogalmam sincs, ki vagyok" – írta a szívszorító bejegyzésében. A férfi azt nem árulta el, mi okozta a fia halálát – írja a CNN

A kétségbeesett bejegyzésében azt is írta, ha valaki tudja, hogyan kell kezelni egy ilyen tragikus eseményt, az segítsen neki, mert őneki fogalma sincs. "Hogyan birkózol meg egy ilyen dologgal? Hogyan élsz így tovább?" – kérdezte. A hír hallattán rengetegen részvétet nyilvánítottak, többen Ngannou kortársai a sport világából. Így tett például a korábbi UFC bajnok Conor McGregor is. "Őszinte részvétem, imáim és jókívánságaim veled és a családoddal vannak" – írta az X-en. 

Ngannou menedzsere, Marquel Martin úgy nyilatkozott, összetört a szíve a hír hallatán. Edzője, Eric Nicksick is részvétét fejezte ki, és felajánlotta a segítségét. 

Ngannou sokáig az UFC-vel kereste a betevőre valót, nemrég azonban a bokszra váltott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés