Hirdetés

Borzalmas felelőtlenség: meghalt egy kislány, akit bezárva hagytak egy forró autóban

Nap Híre portré Nap Híre

A hatéves kislány életét már nem lehetett megmenteni.

Tragikus körülmények között vesztette életét a minap egy hatéves kislány, akit az édesanyja barátja egy forró kocsi hagyott, amíg ő elment dolgozni. A mentők időközben kórházba szállították a gyermeket, de az életét már nem lehetett megmenteni. A nő 24 éves párját letartóztatták és gyermek ellen elkövetett súlyos emberöléssel vádolták meg.

A férfi maga keresett fel egy tűzoltóságot, ahol orvosi ellátást kért a gyermek számára. Nem sokkal később a mentősök is megérkeztek a helyszínre, a kislány ekkor már eszméletlen volt, nem lélegzett, és közel 42 fokos láza volt, ezért úgy vélték, hogy megállhatott a szíve.

A mentősök ekkor még újra tudták éleszteni a kislányt, de a kórházba szállítást követően életét vesztette - írja a Bors.

Outingot kihallgatták a rendőrök a lány rendkívül magas láza miatt, de azt állította, hogy az azért volt, mert kint játszott egy parkban és kimelegedett. Azonban az egyenruhások szerint a dolgok ellentmondanak annak, amit a férfi mondott és a GPS-adatok arra utaltak, hogy a gyermeket több órán át egy parkoló járműben hagyták.

A halottkémi vizsgálat később kimutatta, hogy a gyermek egyértelműen az extrém hőség miatt halt meg. A nyomozók még várják a toxikológiai jelentés eredményét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés