Hirdetés

Itt az újabb fordulat az időjárásban, kiadták az előrejelzést

Nap Híre portré Nap Híre

Felhős, ködös, esős időnk lesz ma. 

A HungaroMet előrejelzése szerint szerda hajnalban a felhők lesznek túlsúlyban, de a középső országrészben és a Dél-Alföldön már előfordulhatnak kevésbé felhős vidékek is, utóbbi tájegységünkön foltokban pára, köd képződhet.

A Dunántúlon legfeljebb kevés helyen valószínű csapadék, az északkeleti megyékben ugyanakkor nő az eső, zápor kialakulási esélye. Az északnyugati szelet a Dunántúlon továbbra is erős, a Kisalföldön és a Bakonyban időnként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2, 9 fok között alakul.

Napközben többnyire erősen felhős, vagy borult lesz az ég, érezhetően délutántól kezd el szakadozni, csökkenni a felhőzet a Dunántúlon, annak nyugati, északnyugati részén már pár órás napsütés is lehet. Szórványosan várható eső, zápor a keleti országrészben. Az északi, északnyugati szelet a Dunántúl mellett már és az északkeleti megyékben is erős, néhol viharos lökések is kísérhetik. Estére jelentősen veszít erejéből a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 15 fok között várható.

A naphire.hu azt is megírta, milyen idő lesz a héten: a meteorológusok előrejelzése szerint csapadékosan indul a hét, többfelé esőre és néhol erős szélre kell számítani, de marad az enyhe idő fagymentes éjszakákkal és napközben jellemzően 10 Celsius-fok feletti hőmérsékletekkel. A március 15-ei nemzeti ünnepen várhatóan több órára kisüt a nap, a kora délutáni órákban 11-18 fok lesz.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés