Hirdetés

Dagad a botrány, Fodor Zsóka nagyon kiakadt: "Se köpni, se nyelni nem tudok"

Nap Híre portré Nap Híre

Fodor Zsóka reagált arra, amit Várkonyi András elmondott róla.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Várkonyi András kitálalt arról, hogy miért nem játszanak már együtt Fodor Zsókával. A színész elmondta, még ősszel le volt kötve két olyan előadásuk, amit Zsóka aztán nemcsak neki, de még a szervezőknek is letagadott. "Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek. Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nem csak emberi probléma, hanem szakmai is" - panaszolta Várkonyi, aki bár elmondása szerint nem haragszik Zsókára, de soha többet nem dolgozik vele együtt. Várkonyi arról is kitálalt, hogy a színésznő miatt körülbelül három-négyszázezer forintot bukott. 

Se köpni, se nyelni nem tudok. Nem értem, hogy hogy alázhatott így meg. Persze azt mond, amit akar, csakhogy ez hitelrontás és rágalmazás

- mondta a story.hu-nak a színésznő, aki egyébként korábban azt állította, hogy Várkonyival nem vesztek össze, csupán úgy döntöttek, nem dolgoznak többé együtt, írja a 24.hu.

Én csupán egyetlen esetről tudok, amikor valóban nem mentem el egy előadásra. Az is évekkel ezelőtt történt, és azért nem voltam ott, mert nem értesítettek a munkáról. András viszont két, tavaly ősszel történt fellépést emleget. Elmondása szerint egyik Százhalombattán, a másik Mátészalkán lett volna, és egyiken sem jelentem meg. Kínomba már nem is tudom, hogy mit csináljak. Olyan döbbenetes és szürreális ez az egész! Nagyon szíven ütött. Ráadásul az, hogy én miattam több százezer forinttól esett volna el, teljes képtelenség, de állok elébe a viharnak

- jelentette ki Fodor. A színésznő később a Blikknek is nyilatkozott, és azt mondta, nagy gyomros volt neki Várkonyi tette, aki szerinte csak belé akart rúgni.

Ha haragszom, ha nem, nem adom ki a médiának… Belém akart rúgni, de én nem akarok visszarúgni. 40 éve szeretem az Andrist! Az utóbbi pár évet leszámítva. Nagyon szerettük egymást, szerettem vele játszani. Miért ne mentem volna el, ha tudok róla? Miért dobnék el ennyi pénzt?

- tette fel a kérdést. Fodor Zsóka azt is elmondta, hogy miatta 58 év alatt még egyetlen előadás sem maradt el, még lázasan is mindig játszott. 

Most kezd leülepedni. Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt. Arra a Várkonyira szeretnék emlékezni, akit szerettem 40 évig. Többet tudok róla, mint a családja, de úgy fogok meghalni, hogy megmarad minden, amit tudok róla. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben külön lépünk fel. Nekem is van okom, amiért nem lépek fel vele többet. Nem fogok kitálalni

- tette hozzá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés