Hirdetés

"A világ a harmadik világháború küszöbén áll" - figyelmeztetett az orosz politikus

 portré

Mihail Seremet, az orosz parlamenti védelmi bizottságának tagja arra figyelmeztetett, hogy a világ a harmadik világháború küszöbén áll. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, augusztus 6-án az ukrán csapatok több mint 10 kilométerre behatoltak Oroszország belsejébe, és arról is írtunk, hogy a kurszki harcok közelednek egy atomerőműhöz, ami miatt Oroszország rendkívüli állapotot rendelt el. Az ukránok egyre nagyobb területeket foglalnak el, az orosz hatóságok pedig arra kényszerültek, hogy több mint 200 ezer embert evakuáljanak otthonaikból. 

Mihail Seremet orosz politikus most rémisztő kijelentést tett az ukrán behatolással kapcsolatban. Szerinte a Nyugatról származó katonai felszerelések jelenléte, a nyugati lőszerek és rakéták alkalmazása a polgári infrastruktúra elleni támadásokban, valamint a külföldiek részvételére utaló cáfolhatatlan bizonyítékok mind azt sugallják, hogy a világ a harmadik világháború küszöbén áll.

Seremet megismételte Vlagyimir Putyin állításait, miszerint a NATO országok zöld utat adtak az ukrán inváziós terveknek, amit Washington következetesen tagad - írja az atv.hu

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés