Hirdetés

Tragédia: 36 éves korában meghalt Azahriah menedzsere

Nap Híre portré Nap Híre

Hosszú ideig tartó, súlyos betegség után halt meg Azahriah menedzsere.

Harminchat éves korában, hosszú ideig tartó, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Ferich Balázs, a Supermanagement társtulajdonosa és ügyvezetője - olvasható köllégája, Tóth Gergő közösségi oldalán. A közös cégük olyan sikeres előadókkal dolgozott együtt, mint a Wellhello, a Follow the Flow, az Anna and the Barbies és Azahirah.

"Ma hajnalban elment a legjobb barátom, egyben cégtársam, Ferich Bazsi. Kurvára korán. 36 éves volt. Bazsi nem a konvencionális dolgok híve volt, ezért én sem konvencionális búcsúszöveget írok róla. [...] Veleszületett tehetsége volt a menedzseléshez. Együtt találtunk ki minden hülyeséget is, nagyon egy húron pendültünk, ami a poénkodást illeti. Néha nem voltak határaink ebben, sokan nem is értették a vicceinket. Mi viszont nagyokat nevettünk együtt. A Blind egy underground banda volt, de a Bazsival töltött időszak volt az egyik legsikeresebb korszaka".

Majd Tóth Gergő azzal folytatta, hogy amikor felvették a Megneotonba és belekezdett a zenekarok menedzselésébe, akkor minden nap a munkájáról beszélt Balázzsal, ő ajánlotta neki a Cloud 9+-ot, majd a főnökeinek is megmutatta. "Ez volt az első banda, amelyet sikeresen menedzseltem, menedzseltünk Bazsival. Amikor őt is felvették a céghez, nemcsak barátok és zenésztársak, hanem kollégák is lettünk. Igazából ezzel a munkával teljesedett ki ő".

"Amikor megalapítottuk a Supermanagementet, hatalmas kockázatot vállaltunk. A mai napig hatalmas hálát érzek a Wellhellónak, hogy bíztak bennünk, hiszen feladtak egy nagykiadós hátteret két fekete humorú hülyegyerek által összegrundolt, no name vállalkozásért. Velünk tartottak az újrakezdésben. Egy pici lakásban volt az első irodánk, Bazsi albérletében"

- fogalmazott Tóth. "Bazsinak hatalmas szíve volt. Imádta a gyerekeit és feleségét, Dittát, a legjobb apuka volt, akit valaha ismertem. Soha nem emelte fel a hangját gyerekei jelenlétében, olyan kedves volt velük, hogy mindig ő lesz az egyik legnagyobb inspiráció számomra gyereknevelésben".

"Persze voltak vitáink is. Egyszer nagyon megsértettem, és hiába kértem bocsánatot, egy darabig nem volt minden perfekt közöttünk. A kapcsolatunk akkor vált újra tökéletessé, amikor 3 évvel ezelőtt a legrohadtabb betegséggel diagnosztizálták. Az elmúlt időszakban soha semmin nem vitáztunk, mindent teljes egyetértésben csináltunk. Már most iszonyatosan hiányzik":

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés