Hirdetés

Fény derült a TV2 sztárjának múltjára – ezt a férfit szerette

Nap Híre portré Nap Híre

2020-ban Gelencsér Tímea és profi táncpartnere, Hegyes Bertalan betáncolták magukat a Danicng with the Stars fináléjába, és meg is nyerték az első évadot. Már az adások során látszott, mennyire összeillő párost alkotnak, sőt sokan arról pletykáltak, nem csak a parketten van meg köztük a kémia - írja a Femina.

A műsorban leadott kisfilmjeikből is egyértelmű volt, közel kerültek egymáshoz, de azt egészen mostanáig nem lehetett tudni, volt-e köztük több, mint barátság.Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan. A titokról az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát alcímet viselő negyedik szezonjában hullt le a lepel. A fődíjért a táncos és jelenlegi párja, Vágner Fanni is ringbe szállt, az egyik feladat közben kaptak egy olyan kérdést a műsorvezetőtől, ami Hegyes Berci magánéletét firtatta.

Ördög Nóra azt kérdezte Fannitól, tudja-e, ki az a híresség, akivel kedvese korábban egy párt alkotott. A fodrászként dolgozó lány gondolkodás nélkül rávágta Gelencsér Tímea nevét. Bár már mindkettejüknek lett új párkapcsolata, a jelek szerint jóban maradtak, ugyanis a táncos show-műsor negyedik évadának fináléjára együtt térnek vissza egy közös, extra produkció erejéig.

Idén tavasszal Gelencsér Timi először posztolt közös képet új szerelmével. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés