Hirdetés

Ne válasszon feltőttfilmből házastársat, ha nem akar olyan lenni, mint Hujber Feri!

Nap Híre portré Nap Híre

A színész úgy érzi, megtalálta a tökéletes társat Krisztina személyében, akit egy felnőttfilmes oldalon szemelt ki magának.

Fotó: TV2

A Valami Amerikából is ismert színész a neten keresztül ismerkedett meg a feleségével, Szőke Krisztával, akitől három éve egy fiúgyermeke, Regő született. Mint mondja, több videóját is látta, ennek apropóján írt rá először.

Hujber a Blikknek elárulta, már az első randevún tudta, hogy számára Kriszta az igazi. 

"Tizenöt évig éltem monogám kapcsolatban, amit nem tudtam betartani, és rá kellett jönnöm arra, hogy olyan társra van szükségem, aki számára a hűség szintén nem testiségben, hanem sokkal inkább egyfajta lelki kapcsolatban nyilvánul meg. A szerelmem erről ugyanígy vélekedik, és ez szintén egy olyan egyezés volt kettőnk között, ami biztossá tette, hogy nekünk egymás mellett van a helyünk"

– magyarázta a színész.

Szerinte párja a legtisztább szívű, legkedvesebb ember, akit valaha ismert, és nagyon magas az érzelmi intelligenciája. 

"Most is hatalmas áldozatot hozott értem azzal, hogy egyedül van Angliában a gyermekünkkel, amíg én itthon dolgozom. Persze, próbálok hazautazni, amikor csak tudok, de nyilván a gyereknevelés oroszlánrészét jelenleg a szerelmem végzi, amiért nagyon hálás vagyok neki"

- tette hozzá Hujber Ferenc.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés