Hirdetés

Előkerült a kép: ezért ült farmerdzsekiben az ATV műsorvezetője kamerák elé

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Tíz éve indult Somos András karrierje az ATV Fórum című műsorban, a premier különlegesre sikerült. Igaz, a casting sem volt hétköznapi.

„Rádiózom a tévében. Mától, csütörtökönként, szeptember 18-án kivételesen szerdán (ATV, 17.10-17.55, 18.30-18.55). A nézők Fórum-a lesz, egy-két politikussal kikeverve” - ezekkel a sorokkal osztotta meg bejegyzését 2013. szeptember 5-én Somos András a közösségi oldalán, amihez egy képet is mellékelt, ahogyan a műsor stúdiójában farmerdzsekiben és farmernadrágban várja a betelefonálók kérdéseit. Azóta sem láthattuk őt így a kamerák előtt, az évfordulóra való tekintettel azonban a Naphire.hu-nak azt is elárulta, miért is alakult ez így.

„Ez egy casting volt, ott készült ez a farmerdzsekis kép. Kipróbálták, hogyan reagálok éles helyzetben” - emlékezett megkeresésünkre Somos, majd hozzátette: nem akárki hívta fel a próbaadásban. „Németh S. Szilárd, a csatorna akkori hírigazgatója volt, és én nem ismertem rá a hangjára. Ráadásul egy kemény kérdést tett fel, mert meg akarta nézni, hogy mennyire tudok gyorsan reagálni. Miután letettük a telefont, se derült ki számomra, ki volt a betelefonáló. Persze utána elmondta, hogy ő volt és nagyon meglepődtem” - mosolygott a Fórum és a Start népszerű műsorvezetője a Naphire.hu kérdésére válaszolva.

Somos András azt mondja, örül, hogy az ügyvédi praxisát és a műsorvezetést egyszerre csinálhatja. “Jól kiegészíti egymást a kettő. Mindig érdekelnek az emberi sorsok, kíváncsi vagyok milyen ügyek foglalkoztatják az embereket - nem érzem azt, hogy sok lenne, vagy nem érdekes az, amiről beszélnek” - így a András, aki szerint az látszana, ha belefásulna, mert ezt a műsort úgy nem lehet csinálni. Tíz évig meg pláne. „Nagyon öröm volt, hogy a Pozsonyi Pikniken sok nézőnkkel személyesen is találkoztam, váltottunk néhány szót egymással. Éreztem a szeretetüket és ez megtisztelő” – tette hozzá a műsorvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés