Hirdetés

Újabb iszonyúan kínos sztori látott napvilágot Eszenyi Enikőről

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Nagyon fiatal voltam akkor, de arra máig emlékszem, hogy Enikő rendkívül undok volt velem a forgatáson" - mesélte Marjai Judit fotóművész és egykori modell, akinek a mai napig összeszorul a gyomra, ha meghallja Eszenyi Enikő hangját.

Eszenyi Enikő három éve távozott a Vígszínház éléről, azóta pedig időnként előkerül egy-egy nagyon kínos sztori róla. Most pedig az is kiderült, hogy már a pályája kezdetén sem volt túl kedves a kollégáihoz, ugyanis Marjai Judit most elmesélte, hogy bánt vele a színésznő egy forgatáson. 

Az egykori modellnek annyi bűne volt csak, hogy csinosabb volt a jelenetben, mint Eszenyi

Hivatkozás másolása

"Bevallom sosem kedveltem Eszenyi Enikőt. Teljesen önös érdekek és a szubjektív hozzáállásom vezetett ennek a ténynek a felismeréséhez. Engem már 16 évesen kirakott egy filmből, pedig mindössze annyi bűnöm volt, hogy csinosabb bolti eladólány voltam a jelenetben, mint ő" - írta Marjai az Instagram-oldalán. A fotóművész arról is beszámolt, hogy Eszenyi ennek ellenére nem mert a szemébe nézni. "A gyártás sajnálkozva jött, hogy lépjek le, amúgy is kifizetik a napi gázsit. 1984-ben ez kb. 1500 forint volt" - tette hozzá..

"Nagyon fiatal voltam akkor, de arra máig emlékszem, hogy Enikő rendkívül undok volt velem a forgatáson. Az, hogy kiutált a filmből, tinilányként különösen fájdalmas volt, és örök tüske maradt bennem. A mai napig összeszorul a gyomrom, ha csak a hangját meghallom" - szúrta ki a Blikk Judit bejegyzését. A fotóművész azt is megjegyezte, hogy később többször is látta Eszenyi Enikőt a színpadon és filmekben is, azonban sosem tudta megkedvelni.

Mint azt a Naphire.hu is megírta, Eszenyi Enikő még február végén a Csodálatos vagy, Júlia! című darab próbáján megsérült, majd a kezére esett. Arról is beszámoltunk, hogy Verebes István Kadarkai Endre műsorában idézte fel, hogy mit művelt Eszenyi Enikő miután megsérült. 

"Eszenyi a jelek szerint nem tanul. Egy ilyen tehetséges, fantasztikus képességű nő, aki rendezőnek is nagyszerű, arról azt hallom, hogy amikor a Játékszínben eltörte a csuklóját és hívták a mentőt, azt kiabálta, hogy hordágy. Erre mondták a mentők, hogy ha valaki eltöri a csuklóját, nem szoktak hordágyat hozni. Eszenyi viszont azt felelte, én egy nemzeti kincs vagyok" - mesélte Verebes.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés