Hirdetés

Megrázó vallomás a magyar énekesnőtől: pánikrohamai lettek a zaklatások miatt

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Drámai vallomást tett az ATV Heti Napló Sváby Andrással kamerái előtt a sikeres magyar énekesnő-influenszer. Az iskolát is kerülte, mert szinte folyamatosan bullying áldozata volt.



Az elmúlt hetekben kiemelt figyelmet kap a gyermekbántalmazás témaköre, a szakemberek szerint pedig egyre több gyermek fejében fordul meg az öngyilkosság gondolata is, az úgynevezett bullying-nak köszönhetően. “Évente körülbelül 20 gyermek vet véget az életének az iskolai zaklatások, megfélemlítések, megalázások és erőszakoskodások miatt” - mondta a Naphire.hu-nak György Gabi. A Heti Napló Sváby Andrással riporterének exkluzív interjút adott az a fiatal magyar énekesnő, aki maga is a bullying áldozata lett. B. Nagy Réka éveken át a poklok poklát élte át, amikor iskolába kellett mennie. Sőt, olyan sokat hiányzott, hogy ha nem ment volna el magántanulónak, valószínűleg ki is csaphatták volna.

“Ami a legrosszabb és legtragikusabb élmény volt az, hogy egy szertornán egy gyakorlat után bementem a lány öltözőbe és megdobáltak a bugyijukkal a lányok” - mondta a kamerák előtt Réka, akit szinte minden iskolában megtaláltak a többiek. “Pánikrohamaim voltak, amikor az iskolába kellett mennem, szóval ez a hányinger, dobogott a szívem, nem kaptam levegőt, aludni sem tudtam, teljesen depressziós lettem” - folytatta a Naphire.hu információi szerint. György Gabi riportjából az is kiderül, a helyzet csak rosszabb lett az internet és az okostelefonok világában. B. Nagy Rékának már ebből az időszakból is akadnak traumatikus élményei.



“Volt olyan, hogy a legjobb barátnőim egy kamu Facebook-profilt csináltak egy srácról, aki előadta magát, hogy szeretne velem megismerkedni. És hát ők ezt végig követték, mert ugye ők voltak az álprofil mögött és végig kinevettek engem” - nyilatkozta a fiatal énekesnő, aki szó szerint belebetegedett a folyamatos zaklatásokba. Vasárnap este a Heti Napló riportjában megdöbbentő tapasztalataikról számolnak majd be az úgynevezett Kékvonal munkatársai, akik az ország minden pontjáról fogadják a segélykérő gyermekek hívásait. És az is kiderül, hogyan kezelik a problémát a finnek, vagy az amerikaiak.



A Heti Napló Sváby Andrással vasárnap este az ATV-n kerül képernyőre a Híradó után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés