Hirdetés

Nagy volt a meglepetés: eltévesztették a házszámot, rossz konyhát újítottak fel a munkások

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A munkások véletlenül rossz házba mentek be és egy teljesen idegen család konyháját újították fel. A ház tulajdonosa meglepődött, amikor hazaért és munkásokat talált a konyhájában, akik éppen a munkalapon dolgoztak. Ráadásul tavaly is kísértetiesen hasonló eset történt a vele, akkor a kertjében kezdték el a munkálatokat, szintén tévedésből.

Chloe Fountain a TikTok-oldalára töltött fel egy videót a hihetetlen esetről, amiben az látható, ahogy felfedezi a négy munkást az otthonában. Majd hallható, ahogy azt kiáltja, hogy "rossz házban vagytok". A felfedezést követően a nő beszélt a munkások főnökével és megegyeztek, hogy kifizeti nekik a munkát, ahogy azt egy évvel korábban a kertes incidens után is tette - írja a 24.hu.

Bár a kommentelők kételkednek, de Chloe több bizonyítékot is mutatott arra, hogy valóban megtörtént az eset. Ráadásul még az is kiderült, hogy a munkások hogyan jutottak be a házába: a nő elment bevásárolni, azonban a bejárati ajtót nem zárta be. Elmondása szerint azért, mert egy Detroit melletti, biztonságos faluban él, ahol nincsenek betörések.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés