Hirdetés

Először állt kamerák elé ikreivel a magyar sztárpár - így élik most az életüket

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Nagy Ervin és Borbély Alexandra sogárzik a boldogságtól: bár a babák sokkal korábban érkeztek a vártnál, minden rendben van körülöttük.

Az RTL Fókusz című műsorában elmondták: csak születésük után egy hónappal vihették őket haza a koraszülöttosztályról, és az első három hónap nehéz volt, sokat éjszakáztak, a csecsemők hasfájósak voltak, de mára szerintük könnyű dolguk van velük - írja a Femina

Borbély Alexandra december elejére volt kiírva, de októberben bekövetkezett az, amitől leginkább félt: a férje nélkül kell a szülőszobába mennie. Franciska és Lujza október 12-én megszülettek. Nagy Ervin épp Prágában forgatott, videóchateltek, amikor a színésznőnél éjszaka elfolyt a magzatvíz. Pozsony külsőnél járt, amikor megjött a hír, hogy megszülettek a gyerekek, a színész máig emlékszik a kilométerkőre, ahol akkor éppen volt az autópályán.

Nagy Ervin nagyon szeret lányos apukának lenni, de nem zárja ki, hogy még fia is szülessen. Az ikreket a keresztelőjükön összetévesztette, de ma már meg tudja őket különböztetni egymástól, ha nincs cumi a szájukban. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés