Hirdetés

Ellágyultak az internetezők, több ezren akarták örökbefogadni ezt az idős macskát

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Amikor Moragot előző gazdája átadta az RSPCA állatvédő szervezetnek, akkor egyből feltöltötték az állatról készített képeket a közösségi oldalaikra, az üzenetek pedig rövid időn belül elárasztották őket.

Mindenki a 21 éves macska iránt érdeklődött, akit több ezren próbáltak meg örökbefogadni. Miután a felhívás világszerte elterjedt, megtalálták Morag új otthonát, ahol szerető gazdára lelt.

A „különleges nyugdíjasra” Ausztráliából, Japánból és az Egyesült Államokból is kaptak ajánlatokat, annak ellenére is, hogy félő volt, hogy a kissé kócos külseje elriasztja majd az örökbefogadókat – írja a brit Mirror.

A macska új gazdái elmondták, a kisállat kedvenc időtöltései közé tartozik az alvás, a kertben és az ház emeletén tett séta, valamint az evés. Azt pedig kifejezetten imádja, ha ölbe veszik és átölelik.

„Teljesen el voltunk ragadtatva, hogy Morag számára megfelelő otthont találtunk” – mondta az állatvédő szervezet vezetője. Hozzátette, az ajánlatok mellett sokan ajándékokat és játékokat is küldtek a cicának.

Elárulta, hogy egy pillanatig sem gondolták volna, hogy a négylábú kedvenc története ilyen nagyot fog szólni, de úgy tűnik, hogy a 21 éves, nyugdíjas macska mégis elnyerte az emberek tetszését, sokan szorítottak neki.

„Nagyon örülünk, hogy sikerült egy csodás otthont találnunk neki, amelyet a magáénak mondhat, és tudjuk jól, hogy a gazdái alaposan elkényeztetik és nagyon szeretik, ahogyan azt meg is érdemli” – tette hozzá a vezető.

Végül úgy fogalmaztak az állatvédő szervezet tagjai, hogy a kor tényleg csak egy szám, és egy idősebb háziállat örökbefogadása hihetetlenül kifizetődő és szeretetteljes lehet.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés