Hirdetés

Elképesztőt játszott Kerkez a United ellen, odavan érte az edzője

Nap Híre portré Nap Híre

A Kerkez Milossal felálló Bournemouth hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati játéknapján.

A Naphire.hu is beszámolt róla, hogy a Premier League 33. fordulójának nyitómeccsén a Newcastle kivégezte a Tottenhamet, a címvédő Manchester City hazai pályán fölényes, 5-1-es győzelmet aratott az újonc Luton felett a labdarúgó Premier League 33. fordulójának szombati játéknapján.

Kerkez Milos csapata, a Bournemouth a Manchester United ellent játszott 2-2-es döntetlent. A magyar válogatott szélső kezdőként végigjátszotta az összecsapást. Ezúttal sokat segítette a támadásokat, és közel volt ahhoz, hogy megszerezze első Premier League-gólját, de a kapufa megakadályozta ebben – írja a Híradó.hu.

A Bournemouth kispadján ülő Andoni Iraola szerint Kerkez Milos a mezőny egyik legjobbja volt a Manchester United elleni mérkőzésen – a játékvezetővel viszont nem volt elégedett a hazaiak szakvezetője – idézi a szakembert a Sportal.

„Több remek egyéni teljesítményt láttam a csapatomban, a mérkőzés emberének választott Ryan Christie mellett Justin Kluivert, Dominic Solanke és Kerkez Milos is remekül futballozott. Egyedül a kapu előtti könyörtelen befejezés hiányzott, és ha a Manchester United ellen nem zárod le a meccset időben, biztos lehetsz benne, hogy az ellenfél megbüntet ezért. Sajnos most is ez történt.”

A szakembert a Manchester United javára megítélt, meglehetősen véleményes tizenegyesről is kérdezték. A 63. percben Mainoo lövése után Christie testéről Smith felkarjára pattant a labda, ideje sem volt elhúzni, ám a játékvezető büntetőt ítélt.

Kerkez Milos mutatói Manchester United ellen:

85%-os passzpontosság

1 kulcspassz

4-ből 3 megnyert párharc

2 tisztázás

2 szerelés

1 labdaszerzés

4 kapura lövés (1 kapufa)

0.68-as xg (labdarúgócsapatok és -játékosok teljesítményének értékelésére használt teljesítménymutató, amely egy gólt eredményező gólszerzési lehetőség valószínűségét jelöli)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés