Hirdetés

Gusztustalan, amit ez a magyar férfi művelt az élelmiszerboltban - VIDEÓ

Nap Híre portré Nap Híre

A férfi időskorúakat fosztott ki a boltokban.

Vádat emelt az ügyészség azzal a többszörös visszaeső férfivel szemben, aki időskorúak sérelmére követett el bűncselekményeket - írja a TWN. A portál az ügyészség tájékoztatása nyomán azt írja, a férfi 2023 márciusában szabadult a fegyházbüntetéséből, ahova azért került, mert nyugdíjasokat fosztott ki. Egy hónapot sem töltött szabadon, de újra munkába állt: alig több mint két hét alatt újabb 13 bűncselekményt követett el. 

A portál úgy tudja, a férfi ebben az időszakban Székesfehérvár különböző élelmiszerüzleteiben idős emberek pénztárcáját lopta el. A férfi általában odament a sértettek bevásárlókocsijához, és az ott elhelyezett táskából a pénztárcát, a benne lévő bankkártyákkal, esetleg okiratokkal kivette és eltette. Sokszor az idős emberek ott álltak a kocsi mellett, esetleg csak elfordultak. 

A férfire fegyházbüntetést kérnek.

Nemrégiben arról is beszámolt a naphire.hu, hogy egy veszprémi család tagjai hátrányos helyzetű idős embereket fosztottak ki. A rendőrség tájékoztatása szerint az esettel kapcsolatban három férfit és három nőt fogtak el. Szörnyű tettük azután derült ki, hogy idén nyáron egy nő azzal jelentkezett a főkapitányságon, hogy az édesapját fogva tartják, tudatmódosító szerrel kábítják, értékesített ingatlanvagyonának tízmillió forintos ellenértékét pedig kicsalták tőle.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés