Hirdetés

Elege lett Vilmos hercegéknek: már a szájukról olvassák le, miről beszélnek épp

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Futótűzként terjedt a hír, miszerint Harry herceg felesége, Meghan Markle nélkül vesz majd részt édesapja, III. Károly koronázási ünnepségén. Most kiderült, hogy Vilmos és Katalin hogyan reagálhattak a döntésre.

Eloise Parker író azt mondta, hogy a 40 éves herceg és a 41 éves walesi hercegné azért érezheti magát nyugodtan a sussexi hercegné távolléte miatt, mert "kevesebb hangsúly lesz így rajtuk, hogy ki hova néz, mt csinál, hogyan viselkedik, és minden mást is figyelnek. Sokan ugyanis már olyan szinten kielemzik a viselkedésüket, hogy akár már a szájukról is olvasnak és mindent górcső alá vesznek - írja a Promotions

"Mindent szigorúan titokban fognak tartani, és azt hiszem, Katalin számára az a tény, hogy Meghan nem vesz részt az eseményen, segít neki abban, hogy ez így is maradjon" - mondta a királyi szakértő.

Vilmos és Katalin nem nyilatkozott arról, hogy mit éreznek valójában azzal kapcsolatban, hogy Markle kihagyja a monumentális eseményt. Források korábban azt mondták, hogy Sussex hercegnéjének "őszinte és hiteles" döntése részben azért született, mert a királyi családdal továbbra is "kínosak" a dolgok köztük, és ebben Harry herceg nemrég megjelent botránykönyvének is szerepe van.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés