Hirdetés

Egyre durvább a Majka-Azahriah háború, csak kapkodjuk a fejünket

Nap Híre portré Nap Híre

Kitört a balhé, és nem csillapodnak a kedélyek.

Mi is írtunk arról, hogy Azahriah hatalmas balhét csapott az Exit fesztiválon. A zenészről hétfőn került ki egy videó az internetre, amelyen egy rövid jelenet után durván nekiesik a kollégáknak, mert a gitárja nem volt beállítva, amit ezért saját magának kellett kellett megcsinálnia a közönség előtt.

Később elismerte, hogy hibázott, de nem volt hajlandó bocsánatot kérni. "Egyetlen dolog, ami történt a koncerten az az, hogy tényleg elhittem, más lehetőségem nincs ennek a problémának a megoldására, csak ha nekiállok azt megcsinálni. Vannak ezek az előre beprogramozott hangok, és csak nyomkodtam azokat, hogy helyreálljon a rend!" – fogalmazott a videóban, amelyben azt is megígérte a rajongóinak, hogy ilyen soha többet nem fog előfordulni. 

 

Azóta Azahriah nekiesett Majkának is, aki pár nappal korábban kifejtette véleményét a Puzsér-Ábrahám háborúról. Azahriah le-NER-ezte az RTL sztárját és lekültelkizte a Puzsér Róbertet megütő Ábrahám Róbertet.

Az Index készített interjút a debreceni Campus fesztiválon a rapperrel, aki elárulta, hogyan gondol a történtekre. 

– Tény, hogy nagyon rosszulesett, de az első sokkon már túltettem magam. Egyébként utána volt is egy üzenetváltásunk, hajnalban rám írt – nyilván nem fogom megosztani, miről beszéltünk privát üzenetben, de megkeresett, és annyit azért elmondhatok, hogy szerintem valami nagyon elment ennél a fiúnál, valamit nagyon rosszul gondol a világról. Ami az utóbbi időben történik körülötte, az meglehetősen érdekes – mondta a rapper, majd a riporter feltette neki a kérdést, hogy szerinte nem a túl hirtelen jött siker állhat a dolgok mögött, mire Majka azt a választ adta:

"Ebbe én nem megyek bele, fogalmam sincs, nem ismerem. De az, ahogy kezeli ezt az egészet, meg ahogy hozzááll egy olyan emberhez, aki a jobbját nyújtotta, szerintem egy tökéletes jellemrajz, és ezt most szimpátiától függetlenül mondom, leszámítva, hogy valakit szeretek vagy sem – szóval szerintem ott egy egészen más dolog van kialakulóban."

"Nekem az fura, hogy van valaki, aki elismerően nyilatkozik rólad, és függetlenül attól, hogy te szimpatizálsz vele vagy sem, belekevered egy olyan környezetbe és olyanokat mondasz róla, amiket ő rólam – nekem ez emberileg értelmezhetetlen. Zenei vagy szakmai csalódásról szó sincs, hiszen sosem volt köztünk ilyen kapcsolat, amiket csinálunk, azoknak semmi köze egymáshoz. Ő egy új vonalas fiatal előadó, én meg egy oldschoolabb csávó vagyok, aki egészen mást keres a dalokban, amiket közvetít a közönség felé. De ezzel nincs semmi baj, mert ahogy azt az ábra mutatja, működik – fogalmazott Majka, akit a Blikk idézett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés