Hirdetés

Egy kőgazdag üzletember és Tóth Andi? - Élőben reagált az énekesnő

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Alekosz, a “görög félisten” egy posztjával emelte a bulvárhírek közé az énekesnőt szombaton, hétfőn a déli órákban megérkezett Tóth Andi reakciója. Sőt, annál egy kicsit több is.

“Kihoznám belőle nőiességének legjavát” - ezzel a felütéssel írt bejegyzést a napokban a közösségi oldalára Alekosz Tóth Andival kapcsolatban. Ebben többek közt megállapítja: “„Párhuzamokat vélek fölfedezni a mexikói nők és Andrea között. Az arisztokráciai bőrpigment teljes hiánya. A barnaság viszont érdekessé teszi. De a tetoválás azonban, továbbra sem vonzó – üzleti körökben. Járhatna nőiesen takart ruhában is. Szemöldöke jó, a szeme barna, tehát dunaújvárosi. Mexikóban, minden nő szeme – barna. A lefelé görbülő flegmatikus felső ajak ugyan Jávor Pál privilégiuma, de Andrea esetében – ez a tény ortopédiailag kifejezetten vonzóvá teszi őt.” (Szöveghű idézet.)

Hétfőn, alig két nappal később a déli órákig kellett várni az énekesnő reakciójára. Tóth Andi a közösségi oldalán, élő videóban kért szót. “Elvileg kezdek nőies lenni, vagy mi a f@sz. Mi az hogy nőies? Azt hittem, már túl vagyunk ezeken, hogy a fiúkon nadrág van, a lányokon meg kisszoknya” - kezdte, majd a származását tekintve is kiteregette a lapjait. “A szeme barna, tehát dunaújvárosi. Mexikói. Szóval: anyukám részéről üknagyanyám orosz volt, nyugodjon békében, férje román. Apukám részéről dédnagyanyám még csak most hunyt el 96 éves volt, nyugodjon ő is békében. Magyar volt, cigány. Férje magyar-török keverék valami. Szóval semmiképp sem mexikói. Vagy dunaújvárosi” - így Andi.

De nem volt vége: “Temperamentumomat anyukám részéről örököltem, kellemesen barnás kinézetemet pedig apukám részéről. Semmiképp sem anyukám hófehér bőrét, szőke haját és kék szemét - kár. Ez van” - adott hangot elégedetlenségének, majd elárulta, milyen férfit keres. “Kőgazdag üzletemberrel nem kívánok kapcsolatot létesíteni, eltartom én magamat. Ha egy normális fiatalembert elém sodor a jóisten, akkor megvizsgálom, de semmiképp sem a bankszámlája alapján” - reagált Alekoszra, aki szerint egy módos vállalkozó lesz majd a következő kedvese, bár Alekosz szerint az sem tart majd örökké.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés