Hirdetés

Óriási bajban Dzsudzsák Balázs, rászállt a NAV a cégére

Nap Híre portré Nap Híre

Rájár a rúd az egykori válogatott labdarúgóra, ugyanis ismét kellemetlen helyzetbe került a cége miatt.

Dzsudzsák Balázsnak az elmúlt másfél évben nem volt nagy szerencséje a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, és úgy tűnik, hogy a szerencsétlen sorozat tovább folytatódik. A Mfor kiemelte, hogy a focista két bajnokság között sem tétlenkedett, ugyanis több érdekeltségtől is megvált rövid időn belől, majd újabbal gyarapította a céghálóját.

Július közepén ugyanis többségi tulajdonosként beszállt a püspökladányi, főtevékenységként üzletviteli, egyéb tanácsadással foglalkozó Market Invest Hungary Kft.-be.

Mint kiderült, a debreceni labdarúgó 60 százalékban lett tulajdonosa a cégnek. Mindez július 13-án történt, amit július 26-án jegyezett be a cégbíróság. Majdnem egy hónappal később azonban újabb feladata volt a cégbíróságnak a focista újdonsült szerzeményével. A NAV Hajdú-Bihar Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága ugyanis végrehajtást indított el a céggel szemben augusztus 23-án, aminek lezárultát a cégbírósági dokumentumok szerint a mai napig nem kezdeményezték. Tehát az eljárást kiváltó helyzetet feltételezhetően még nem sikerült rendezniük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés