Hirdetés

Itt a nagy bejelentés, kiderült, hol folytatja Dzsudzsák Balázs

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A 37 éves focista jelenleg a Debrecen egyik nagy erőssége, most pedig kiderült, hogy hol folytatja pályafutását.

Dzsudzsák Balázs sok évnyi külföldön töltött idő után 2020-ban magyar csapathoz igazolt, és hozzájárult a DVSC felemelkedéséhez. A focista is nagyon élvezi az életet Debrecenben, és bár sokan a visszavonulásáról beszéltek, de most bejelentette, hogy erről szó sincs - írja a Liner.

Most is a lehető legnagyobb örömmel írtam alá az új szerződést. Egy nagyon jó szezonon vagyunk túl, sikerült odaérnünk a dobogóra, így készülhetünk a Konferencia Liga-selejtezőre

- közölte a 37 éves játékos, aki hozzátette, a bajnokság végére nézőcsúcsokat döntöttek, aminek külön örül. És elmondása szerint fantasztikus volt számára, hogy az utolsó meccsen 15 ezren ünnepeltek, így izgatottan vág neki a következő szezonnak is a Debrecennel.

Nagyszerű futballt játszunk és az edzői stáb is remek, ami még élvezetesebbé teszi számomra, hogy nekivágjak egy újabb szezonnak. Olyan közegben vagyok, ahol az öltöző és a stáb is arra ösztönöz, hogy még motiváltabb legyek

- emelte ki Dzsudzsák, majd gondolatait azzal zárta, hogy mennyire büszke arra, hogy a DVSC csapatkapitánya lehet és reméli, hogy a következő évben tovább tudnak fejlődni, még előrébb léphetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés