Hirdetés

Dúró Dóra reagált Győzike születésnapi meghívására - videó

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

A Mi Hazánk képviselője korábban élesen bírálta Novák Katalint, amiért levélben köszöntötte 50. születésnapján Gáspár Győzőt. A Naphire.hu-nak adott interjújában Győzike „nagy tisztelettel, a kedves családjával együtt” meghívta jövőre esedékes 51. születésnapjára Dúró Dórát. A képviselő most reagált. 

Mint arról beszámoltunk, Gáspár Győző a Naphire.hu-nak adott interjújában sajnálatát fejezte ki, amiért Dúró Dórát nem hívta meg 50. születésnapjára. Az ellenzéki képviselő korábban kifogásolta, hogy Novák Katalin felköszöntötte születésnapján Győzikét.  

A showman januárban 50 éves lett és ebből az alkalomból interjút adott a Naphire.hu YouTube-csatornájának. A beszélgetésben elhangzott: a szülinap alkalmából Győzike kibérelt egy kastélyt, ahova 254 embert hívott meg.

Nagyon komoly emberek voltak ott – mondta Győzike, aki szerint ha a bulvármédia vagy az ellenzéki sajtó megtudná, kik voltak ott, „hanyatt dőlne”. Mint elmondta: a vendégektől titoktartást kért. Az esemény óta eltelt egy hónap és nem szivárgott ki semmi – tette hozzá a showman.

A születésnapon jelen voltak politikusok is, de ellenzéki egy sem – hangzott el az interjúban. Gáspár Győző azt például sajnálja, hogy az ellenzékiek közül Dúró Dórát nem hívta meg, de jövőre, az 51. születésnapjára nagy tisztelettel szeretné meghívni „a kedves családjával együtt”.

„Ő engem nem ismer, de betámadott” – mondta Gáspár Győző a Mi Hazánk politikusáról, aki viszont azt szeretné, ha Dúró Dóra lenne jövőre a születésnapján a díszvendég. Az is elhangzott, hogy Győzike nem tudott Dúró létezéséről, mielőtt az ellenzéki képviselő számon kérte volna Novák Katalint, amiért felköszöntötte Gáspárt a születésnapja alkalmából.

Dúró Dóra most az Ultrahang Plusz csatornának adott interjújában reagált Győzike jövő januárra szóló meghívására. Nincs teendőm ezzel az úgymond meghívással, amit sokkal inkább politikai akciónak, mint őszinte, személyes gesztusnak tekinthető, hiszen a sajtón, vagyis a Naphire.hu oldalon keresztül tette meg Győzike. Nyilvánvalóan ez egy politikai akció volt a részéről, nekem ezzel nincs teendőm – reagált Dúró Dóra Győzike Naphire.hu-nak adott interjújára. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés