Hirdetés

Exkluzív interjú: Győzike megmutatta a levelet, amit Novák Katalin küldött neki születésnapjára

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Exkluzív interjút a Naphire.hu-nak Gáspár Győző. 

Gáspár Győző Győzike
Gáspár Győző Győzike

A beszélgetést a Naphire.hu YouTube-csatornáján nézhetik meg:

Az interjúban szóba került többek között:

  • Győzike 50. szülinapi bulija, amelyen 254 meghívott volt jelen a showman állítása szerint
  • Dúró Dóra, aki élesen kritizálta Novák Katalint Győzike felköszöntése miatt, és akit Győző jövőre szívesen látna az 51. szülinapján
  • Novák Katalin és Szijjártó Péter köszöntője, mindkettőről kiderül, hogy válaszlevél volt Győző meghívására, aminek az államfő és a külügyminiszter nem tett eleget
  • az, hogy Győzőnek nincsenek barátai és nincs is rájuk szüksége
  • Gáspár Győző polgármesteri ambíciói és az, hogy „most már tuti, 1000 százalék”, hogy nem lesz ellenjelöltje
  • az, hogy megválasztása után egy évvel az újságírók nem fogják tudni az általa vezetett faluról, hogy Dallasban vagy New Yorkban vannak-e
  • a Curtisszel történő esetleges kibékülés
  • és az, hogy Győző az elmúlt 2 évben pénzért szállította a saját és gyerekei bulvársztorijait a médiának. Az egyik ilyen sztoriért egyhetes dubaji utat kapott a Gáspár család

Egy elég nagyszabású szülinap

Hivatkozás másolása

A showman januárban 50 éves lett és ebből az alkalomból interjút adott a Naphire.hu YouTube-csatornájának. A beszélgetésben elhangzott: a szülinap alkalmából Győzike kibérelt egy kastélyt, ahova 254 embert hívott meg.

Nagyon komoly emberek voltak ott – mondta Győzike, aki szerint ha a bulvármédia vagy az ellenzéki sajtó megtudná, kik voltak ott, „hanyatt dőlne”. Mint elmondta: a vendégektől titoktartást kért. Az esemény óta eltelt egy hónap és nem szivárgott ki semmi – tette hozzá a showman. 

A születésnapon jelen voltak politikusok is, de ellenzéki egy sem – hangzott el az interjúban. Gáspár Győző azt például sajnálja, hogy az ellenzékiek közül Dúró Dórát nem hívta meg, de jövőre, az 51. születésnapjára nagy tisztelettel szeretné meghívni „a kedves családjával együtt”. 

„Ő engem nem ismer, de betámadott” – mondta Gáspár Győző a Mi Hazánk politikusáról, aki viszont azt szeretné, ha Dúró Dóra lenne jövőre a születésnapján a díszvendég. Az is elhangzott, hogy Győzike nem tudott Dúró létezéséről, mielőtt az ellenzéki képviselő számon kérte volna Novák Katalint, amiért felköszöntötte Gáspárt a születésnapja alkalmából.

Arról Győzike nem árulta el, ki zenélt a születésnapján, sem azt, hogy hol volt az esemény. 

Nincsenek barátai, de nem is kellenek

Hivatkozás másolása

Annak ellenére, hogy több mint 250-en voltak ott a születésnapján, Győzike azt mondta az interjúban, hogy nincsenek igaz barátai. 

„Olyan barátaim vannak, akik érdekbarátok” – mondta a showman, aki elárulta azt is, akikkel az elmúlt 2 évben együtt dolgoztak.

Gáspár Győző Győzike
Gáspár Győző Győzike

50 évesen már nem kell barát, elég a feleség, a 2 gyerek és a 2 kutya – mondta Győzike, aki szerint a családtagjai egyben a barátai is.

Győzike elárulta azt is, hogy régen voltak barátai, de csak addig a pillanatig, amíg kölcsön nem kértek tőle, és amikor ő ezt a pénzt szerette volna visszakapni, még ő volt a szemétláda. Ezek a barátságok általában a pénz miatt mentek tönkre – tette hozzá. 

Gáspár Győző azt is elárulta, hogy ha lelki problémája van, azt „a Jóistennel, Beával és a gyerekekkel” tudja megbeszélni. A Gáspár-családnak az a titka, hogy nem tudja senki megfejteni – mondta Győzike. 

Novák Katalin és Szijjártó Péter

Hivatkozás másolása

A műsorból az is kiderült, hogy Győzike Novák Katalint a születésnapját ünneplő családi ebédre hívta meg és mind a köztársasági elnök, mind Szijjártó Péter úgy köszöntötte fel születésnapja alkalmából, hogy válaszoltak a Győzőtől érkezett meghívásra, amelynek egyébként nem tudtak eleget tenni.

Dallas vagy New York lesz a nógrádi faluból, ha Győzikét megválasztják

Hivatkozás másolása

A beszélgetésben szó volt Gáspár Győző polgármesteri ambícióiról, amit korábban szintén a Naphire.hu-n jelentett be. „Már tuti, 1000 százalék, hogy én leszek a polgármester, nem lesz ellenfelem” – latolgatta az esélyeket Győzike.

A településen Gáspár Győző minden gyereknek vitt karácsonyi ajándékot, készülnek a farsangi bálra, a falubeli gyerekeket elhozza Budapestre kirándulni. „A plébános úrral barik lettünk, a jegyző nagyon szeret. Megyünk előre” – mondta Győzike.

„Nagyon jó polgármester leszek. Nagyon szeretem a falut, és már most van az önkormányzati kasszában 11 millió forint, amit gyűjtöttünk” – értékelte eddigi jelöltségét a showman.

Ami a falu jelenlegi polgármesterét illeti, vele találkozott már Gáspár Győző, aki az interjúban súlyos dolgokkal vádolta meg elődjét. „Nemhogy támogat, hanem úgy örül nekem, mint Mása egy szelet kenyérrel” – tette hozzá. Szerinte elődje örül, hogy elmehet és élvezheti, amit eddig lopott.

Gáspár Győző továbbra sem árulta el, hogy melyik településről van szó és azt sem, hogy végül függetlenként vagy Fidesz-támogatással indul-e. Az ő szándéka az, hogy hivatalos Fidesz-jelölt legyen – tette hozzá.

Győzike azt ígérte, hogy ha hivatalba lépése után egy stáb elmegy forgatni a faluba, nem fogja tudni, hol van, Dallasban vagy New York-ban. Szerinte őt azért szereti a Jóisten, mert szeret adni.

Ilyen lesz Gáspár Győző 2024-e

Hivatkozás másolása

Ami a 2024-es terveit illeti, Győzike elmondta: a választás mellett Romantic zenekar visszatérő turnéjára készül, polgármesterként pedig igényes, öltöny-nyakkendős vezető akar lenni. 50 évesen elért mindent, most a világ legjobb polgármestere akar lenni - állította. 

Hozzátette: már most elintézte, hogy 50 család szociális alapon kapjon tűzifát és a falubeli gyerekeket elhozza Budapestre a Groupama Arénába és a Parlamentbe. Cserébe csak egyet kért: a gyerekek tanuljanak, tanuljanak, tanuljanak. „Ez a nagy dolog” – mondta a showman, aki szerint már most rengeteget tanult a gyerekektől és a falutól. 

Győzike örülne, ha mégis lenne ellefele júniusban, nagyon szeret versenyezni, bár a vereség megviseli. 

A beszélgetésben elhangzott, hogy Gáspár Győző szívesen kibékülne Curtisszel, aki beleszállt a Fradi-szurkolói mivoltában bemutatkozó showmanbe. 

Gáspárék a Fradi meccsén
Gáspárék a Fradi meccsén

Pénzért szállított sztorikat a bulvármédiának

Hivatkozás másolása

Győzike elismerte: az elmúlt két évben pénzért szállította a médiának a családjával kapcsolatos címlapsztorikat. Így történt, amikor lánya, Virág és annak párja, Krisztián megismerkedtek egymással. „Mondtam az újságoknak, hogy gyerekek, írhattok róluk, de pénzért” – mondta erről a showman. Ugyanez történt akkor is, amikor Beával 30 éves házasok voltak, vagy amikor Evelin bemutatta az új párját. 

A házassági évfordulós sztoriért a 4 tagú Gáspár-család egyhetes dubaji utat kapott a hírt közlő lap kiadójától – állította Győzike. A bulvárhír olyan, mint a Győzike-show – értékelt Győző, hozzátette: mi a bulvárból élünk, szeretem, kivéve, amikor hülyeségeket ír. 

A beszélgetésben elhangzott: áprilisban lesz 25 éve, hogy Győző képernyőn van, de szereti csinálni. Ameddig a Jóisten szeret és erőt ad, addig csinálom – mondta a showman. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés