Hirdetés

Dudás Miklós sokkoló fotón mutatta meg összevert édesapját: "szemét, gyáva férgek"

Nap Híre portré Nap Híre

Dudás Miki szívfacsaró fotón mutatta meg a brutálisan összevert édesapját, emellett pedig a hat támadónak is üzent.

Mint az ismert, brutálisan összeverték Dudás Miki édesapját egy hónappal ezelőtt Pestszentlőrincen, egy benzinkúton. Az 55 éves, rokkantnyugdíjas férfi – a súlyos fejsérülés következtében – azóta is kómában van. Az egykori élsportoló most kiejtette felháborodását azzal kapcsolatban, hogy az elkövetők még mindig szabadlábon vannak – írja a nlc.hu

A kajakozó és családja tejesen összeomlott, azóta is imádkoznak, hogy a férfi magához térjen. Miki jelenleg azért is küzd, hogy igazságot szolgáltasson édesapjának, aki ha fel is épül, valószínűleg kiszolgáltatott helyzetbe kerül, pelenkázni kell, nem tud majd járni és beszélni. 

“Szemét, gyáva férgek! Aki azt mondja, miért teszem ezt ki… Hát, én sem szeretném Édesapám így látni, de bízom a média erejében, és azért osztom ezt meg Veletek, mert remélem, mind a 6 tettes börtönbe kerül. Ez sem hozza vissza Apukámat, de normális, hogy az, aki ilyet tesz, és nap mint nap posztol a Facebookon, még nem ül a börtönben?”  – írta ki gondolatait a közösségi oldalára, amelyhez egy fotót is csatolt édesapjáról a kórházból. A sokkoló képt ide kattintva lehet megtekinteni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés