Hirdetés

Újabb drámai részletek derültek ki Som-Balogh Edina válásáról

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, az RTL sztárja, Som-Balogh Edina válik. A Barátok közt egykori színésznője elmondta, hogy már hat éve annak, hogy elkezdtek eltávolodni egymástól a férjével, azonban hosszú ideig nem akartak elválni. 

A Blikk információi szerint Som-Balogh Edina már néhány évvel ezelőtt is annyira komolyan gondolta a válást, hogy lépéseket is tett ez ügyben. Mint írták, állítólag a színésznő felkeresett egy ügyvédet, akitől konkrét segítséget kért azzal kapcsolatban, hogy mi a hivatalos teendője, ha fel akarja bontani a házasságát.

Akkor fogalmazódott meg benne először igazán, hogy talán jobb lenne nekik külön. Megkereste egy jogász ismerősét, akivel többször is tárgyalt. Megkérdezte, mi a menete egy ilyen eljárásnak, illetve ehhez neki mit kell tennie. Még egy vagyonmegosztási tervezetet is készíttetett, amelyben pontosan fel volt vázolva, miként osztozhatnak a közös javakon. Végül akkor hivatalosan nem indították el az ügyet, mivel az utolsó pillanatban úgy döntöttek, megpróbálják rendezni a házasságukat. Akkor úgy tűnt, mindez sikerült is, és ha időnként csikorgott is a gépezet, egészen mostanáig együtt maradtak.

- mesélte a házaspár egyik ismerőse.  

Egyesek szerint azonban nemcsak az elhidegülés vezetett a házasság végéhez, a portál úgy tudja, volt időszak, amikor a kapcsolatukra komoly kísértés vetett árnyékot. Ám a színésznő leszögezte: nem egy harmadik fél miatt folytatják külön utakon.

A mi próbálkozásaink a változásra nem hoztak eredményt, pedig sokszor futottunk neki, hogy rendbe tegyük a kapcsolatunkat. Nem egy harmadik miatt mentünk szét, a különbözőségeink és a terheink egyszerűen külön utakra vittek minket

– mondta a HOT! magazinnak Edina. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés