Hirdetés

Tóth Gabi után az RTL sztárja is bejelentette válását

Nap Híre portré Nap Híre

Som-Balogh Edina, a Barátok közt egykori Nádor Kingája bejelentette, hogy válik férjétől. Elmondása szerint már hat éve annak, hogy elkezdtek eltávolodni egymástól, viszont hosszú ideig nem akartak válni. 

Folyamatban van a válásunk. Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége

- mondta Som-Balogh Edina a hot! magazinnak, hozzátéve, hogy férjével sokáig keresték a kapcsolatuk elején tapasztalt mindent elsöprő energiákat, de nem tudták visszahozni.

Krisztiánnal soha nem passzoltunk egymáshoz, kiegészítettük ugyan egymást, de különbözőségünk mindig súrlódásokkal járt együtt, akadtak problémáink, de eddig ezeken mindig valahogy túlléptünk

- magyarázta az egykori Miss Hungary-győztes-színésznő, szúrta ki a Telex.

Edina elmondta azt is, hogy hat éve kezdtek eltávolodni egymástól, amikor édesanyjánál betegséget diagnosztizáltak. Ekkor ő a férjétől a szülei felé fordult. Ő közben a gyerekével volt, míg férje, Som Krisztián két főállásban is dolgozott. Utána a férje édesapjával éltek át hasonlót. "Ebben az élethelyzetben nem lehetett nem eltávolodni. Talán, ha akkor jobban és tudatosabban támogatjuk egymást lelkileg, lehet, hogy könnyebb lett volna kettőnk között a viszony, de én is ellenséges voltam akkor, az egész világra is" - fogalmazott. 

Később már odáig eljutott a kapcsolatuk, hogy csak a gyerekeikkel foglalkoztak, egymással pedig nem. "Lili baba volt, Noel 3 éves, minden csak róluk szólt, és mi ebben nem voltunk sehol. Mire kimondtam, hogy vége, belül valójában már rég eljutottam ide" - mondta, hozzátéve, hogy sokszor nekifutottak, hogy rendbe tegyék a házasságukat, de nem jártak sikerrel. 

A színésznő már el is költözött, s bár a gyermekeiket is magával vitte, ennek ellenére továbbra is közösen nevelik tovább Noelt és Lilit. Som-Balogh Edina a későbbi közös nyaralásokat sem zárta ki teljesen, mivel férjével jó a kapcsolatuk, a gyerekeknek pedig szerinte remek apja.

Mint azt a naphire.hu is megírta, nyár elején bombaként robbant a hír, hogy válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. A napokban pedig arról számoltunk be, hogy újabb ismert házaspár válik: Ráczné Földi Juditnak augusztus óta a lánykori neve szerepel az Országgyűlés nyilvántartásában. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés