Hirdetés

Dráma a kórházban: holtan esett össze a fiatal orvos

Garai Kitti portré Garai Kitti

Gyászolnak az Ernestina Lopes Jaime Állami Kórház dolgozói. A minap holtan találták az egyik orvost a kórházi padló mosdóján, mindössze két órával azután, hogy ellátta az utolsó páciensét. A 26 éves Dr. Jayda Bantót még a brazil Pirenópolisban fedezték fel.

A rendőrök is nyomoznak a doktornő halálának ügyében. Az egyenruhások kihallgatták a kollégáit, hogy megállapítsák, mi vezethetett a fiatal nő halálához, és hogy nem volt-e szabálytalanság áldozata. 

"Egy ápoló és egy orvos kezdte el keresni Jaydát, de sehol sem találták. Elmentek az autójához, az irodájába, amíg el nem értek a mellékhelyiségbe az intenzív osztályon. Az ajtó zárva volt, de hallották a víz csobogását. Megpróbálták kinyitni az ajtót, kiáltoztak, de a lány nem válaszolt, ezért úgy döntöttek, hogy betörik az ajtót" - idézte a Bors Tibério Martins rendőrfőnököt. Végül a gondnok nyitotta ki az ajtót, de már késő volt, Jaydát kékes ajkakkal és bőrrel, holtan találták meg.

A rendőrség kizárta az öngyilkosságot, és jelenleg úgy vélik, Dr. Bento véletlen droghasználat következtében halt meg. A teste egy fecskendő és egy álmatlanság kezelésére használt nyugtató mellett volt. A rendőrfőnök hozzátette: "Egyelőre semmi sincs kizárva, de úgy tűnik, hogy baleset volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés