Hirdetés

Sokkoló dolgot fedett fel a nyomozás: Donald Trump után Katalin hercegnére támadott volna a merénylő?

Nap Híre portré Nap Híre

Az FBI nyomozása sokkoló dolgot fedett fel Donald Trump 20 éves merénylőjével kapcsolatban: szinte megszállottan rajongott a királyi családért, különösen Katalin hercegnéért. 

A pennsylvaniai Butlerben tartott kampánygyűlésén sikertelen merényletet követtek el Donald Trump amerikai elnökjelölt ellen. Az incidens során a politikus a fülén sérült meg, támadóját, a 20 esztendős Thomas Matthew Crooks-t fél perccel később lőtték le, de a helyszínen az esemény egyik résztvevője is életét vesztette, ketten pedig súlyosan megsebesültek.

Az FBI aazóta gigantikus nyomozásba kezdett Thomas Matthew Crooks hátterét és múltját illetően. A 20 éves férfi otthonának alapos átkutatása, illetve elektronikus eszközeinek lefoglalása után jöttek rá arra a hatóságok, hogy a néhai Crooks szinte már megszállottan rajongott a brit királyi családért, és a világhálón rengeteg információt gyűjtött Katalin walesi hercegnéről – írja a Femcafé

A férfi Katalin és Donald Trump mellett Joe Biden amerikai elnökről, Christopher Wrayről, az FBI igazgatójáról, továbbá Merrick Garland amerikai főügyészről is adatokat keresett az interneten. Az ügyet sem a Kensington-palota, sem pedig az FBI nem kommentálta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés