Hirdetés

Dobrev Klára kijött a béketűrésből Magyar Péter miatt, nem tett lakatot a szájára

Nap Híre portré Nap Híre

Dobrev Klára és Tüttő Kata páros interjút adott az Indexnek, és a beszélgetés során természetes Magyar Péter is szóba került, akárcsak az Orbán-rendszer.

A beszélgetés során mindketten elárulták, hogyan látják az ellenzéki erőviszonyokat is megbolygató Magyar Péter-jelentőséget. Dobrev Klára például úgy fogalmazott, hogy "az orbán-rendszer lebontásában nekünk mindenki az ellenfelünk", míg Tüttő kihangsúlyozta, hogy "az még kérdés, hogy Magyar Péter is lebontani akarja-e a rendszert". Dobrev hozzátette, hogy a baloldali összefogás pártjai nem veszítettek Magyar feltűnésén, viszont a közös indulás megerősítette a támogatottságukat.

Emellett szóba került az is, hogy Magyar Péter a múlt héten bejelentette, a Tisza Párt a fővárosban is megméretteti magát az önkormányzati választáson, mégpedig a X., a XI., a XVII. és a XVIII. kerületben. Ezzel kapcsolatban a DK politikusa kiemelte, hogy

"Magyar Péter pártja sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjünk el. Én ezért nagyon mérges vagyok, mert 2019-ben az ellenzéki közösség legnagyobb sikere volt, hogy önkormányzati szinten több mint hárommillió embert szabadítottunk fel a Fidesz uralma alól".

Majd azzal folytatta Dobrev Klára, hogy szerinte a NER leváltásához koalíció szükséges, és együtt kell működni a választások előtt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés