Hirdetés

Magyar Péter szerint ő nem Dobrev Klárára célzott a megjegyzésével

Nap Híre portré Nap Híre

Dr. Molnár Csaba hétfőn a Facebook-oldalán osztotta ki Magyar Pétert, aki szerinte ízléstelen, Fideszt idéző megjegyzést tett Dobrev Klárára. Magyar Péter nem maradt adós a válasszal, kedden szintén a közösségi oldalán reagált, azt írva: ő nem Dobrev Klárára célzott a megjegyzésével.

Ahogy azt tegnap már a Naphíre is megírta, Molnár Csaba a közösségi oldalán állt bele Magyar Péterbe. "Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben" - mondta egy szokolyai eseményen Magyar Péter, amit a közösségi oldalán hétfőn Molnár Csaba, a DK politikusa idézett és kiemelte, hogy ez a mondat nem Bayer Zsolt száját hagyta el.

Magyar Péter kedden közösségi oldalán reagált a DK politikusának. Szerinte a DK „jó rogáni módszerrel tegnap kivágott egy fél mondatot az egyik megszólalásomból és azt állította, hogy én Dobrev Klára kinézetére tettem megjegyzést. Hát, nem. Én arról beszéltem, hogy a politikai elit pártjai micsoda vizuális szennyezést követnek el, amikor teljesen feleslegesen teleplakátolják a gyönyörű településeinket.”

A Tisza Párt alelnöke nem kért elnézést a vitatott kijelentésért, helyette azt javasolta „a hatalmi elit tagjainak, hogy inkább merjenek az emberek közé menni, a szemükbe nézni és válaszolni a kérdéseikre.”

A Tisza Párt nem költ feleslegesen pénzt (főleg nem adófizetői pénzt) plakátokra, nem csúfítja el a gyönyörű településeinket. Mi továbbra is a személyes párbeszédben hiszünk – olvasható a bjegyzésben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés