Hirdetés

Döbbenetes titokról hullott le a lepel: Diana hercegnő majdnem lemondta az esküvőt

Nap Híre portré Nap Híre

Ingrid Seward, a királyi család egy életrajzírója igazi bombát robbantott a My Mother And I című új könyvében a Diana hercegnő esküvőjét megelőző időszakról. Ebben azt írta, Diana közvetlenül az esküvő előtt majdnem lefújta a lagzit, valaki azonban meggyőzte, hogy ne tegyen így. 

A könyv szerint az esküvő előtti utolsó hónapban, András herceg 21. születésnapi ünnepségén valami megreccsent Dianában – írja a nlc.hu. A könyv szerint a születésnapi partin Károly mindenki mással foglalkozott, csak a mennyaszonnyával nem, akit ez nagyon rosszul érintett. „Kétségbeesetten, idegesen, mérgesen ment haza, és nem állt szándékában soha többé visszamenni. Diana a maga részéről a hercegi esküvőt lefújta” – olvasható a könyvben. 

„Azonba mikor megosztotta a döntését az apjával, Spencer grófja fel volt háborodva. Lenyugtatta a lányát, és közölte vele, hogy csúnya tiszteletlenség lenne a jövendőbeli királlyal való jegyességét felbontania ilyen közel az esküvőhöz – tette hozzá Seward. – És különben is: nem ezt akarta mindig is? Nem emlékszik rá, hogy mindig is egy olyan férfihoz akart hozzámenni, akit szeret? »Mert ezt teszem?« – kérdezte Diana, akit nem győzött meg azonnal az apja" – írja Seward, aki szerint az apja végül meggyőzte, hogy ne fújja le az esküvőt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés