Hirdetés

Újabb vacsora a nagykövetségen: nem fogja elhinni, kiket hívott meg David Pressman

Nap Híre portré Nap Híre

David Pressman az Egyesült Államok budapesti nagykövete ezúttal a legismertebb magyar influenszerpárost, Pamkutyáékat hívta meg az ameriaki nagykövetségre. A tartalomgyártók elárulták: nem teljesen azt kapták, amire számítottak. 

Néha meglepő dolgok történnek velünk, néhány napja például meghívást kaptunk az amerikai nagykövetségtől, amit bár nem értettünk, de eljöttünk, és milyen jól tettük

- számolt be az Instagram-oldalán a Pamkutya-duó, amit az Index szúrt ki. Az influenszerek elmondása szerint izgalmas emberekkel találkoztak, köztük David Pressmannel, az Egyesült Államok budapesti nagykövetével, akivel hosszan beszélgettek arról, hogyan látják Magyarország jövőjét, szerintük mik a fiatalok fő problémái, és hogy mit lehetne tenni, hogy az ország kevésbé legyen megosztott.

Hát nem egyszerű ezekre válaszolni, kicsit könnyebb témákra számítottunk, de igyekeztünk...

- tették hozzá. A bejegyzésből kiderült az is, hogy a rendezvényen Rubik-kocka verseny is volt, az eseményre pedig élőben jelentkezett be Rubik Ernő is, aki ötven éve találta fel a játékot. 

A portál felidézte azt is, David Pressman korábban többször is vacsorát adott influenszereknek és közéleti szereplőknek. Tavaly a Pride-hónap alkalmából például Árvai Péter, a Prezi társalapítója, Ungár Péter, az LMP elnöke, Kocsis Tibor énekes vagy WhisperTon influenszer találkozhatott a nagykövettel, később pedig több magyar zenész mellett Azahriah is járt nála. Idén januárban a Puskás-Dallos házaspárt és Szilágyi Áron olimpikont hívta meg a nagykövetségre.

Márciusban a vendégek között volt Osváth Zsolt youtuber és a Carlson Coma énekese, Fekete Giorgio is. Szintén a meghívottak között kapott helyett Boros Misi zongoraművész, Keszthelyi Vivien autóversenyző, valamint Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes hosszútávúszó.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés