Hirdetés

Dárdai Blanka valóban rendőrt hívott L. L. Juniorra? Kiderült az igazság

Nap Híre portré Nap Híre

Szombat hajnalban rendőrautó érkezett egy XIII. kerületi házhoz, ahol L.L. Junior és volt barátnője, Dárdai Blanka tartózkodott.

L.L. Junior és a nála 18 évvel fiatalabb énekesnő, Dárdai Blanka 2 évig alkotott egy párt. Azonban kisebb-nagyobb mosolyszünetek után az énekesnő július elején egy szűkszavú nyilatkozatban osztotta meg rajongóival, hogy most végleg lezárták a kapcsolatukat. 

Most a Story magazin írt arról, hogy szombat hajnalban kivonult a rendőrség a fiatal párhoz. A lapnak az egyik szomszéd mesélt a történtekről: „Nem tudom, hogy volt pontosan, én csak annyit láttam a hajnali kutyasétáltatásból hazafelé jövet, hogy Junior feldúltan jött ki a házból. Később jött egy rendőrautó. Az egyik szomszéd azt mondta, hogy dulakodtak, és ezért hívta ki szegény lány a rendőrséget.”

A lap az esettel kapcsolatban megerősítést kért a BRFK Kommunikációs Osztályától, akik elárulták, hogy eljárás indult az ügyben.„A ma hajnali órákban egy Budapest XIII. kerület, Pozsonyi utcai lakásból érkezett bejelentés a Tevékenység Irányítási Központhoz, a BRFK járőrei a helyszínre mentek és intézkedtek. A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság ezt követően magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett.” Egyelőre egyik eladó sem reagált a közösségi oldalain az ezzel kapcsolatos hírekre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés