Hirdetés

Megdöbbentette a rajongóit a világsztár, mostantól a zene helyett a vallásnak szenteli az életét

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Puerto Ricó-i szupersztár, Daddy Yankee bejelentette, felhagy a zenéléssel, hogy a vallásnak szentelje az életét.

A sztár olyan slágerekről ismert, mint a Despacito (amit Luis Fonsival rögzített) és a Gasolina. A visszavonulásáról szóló váratlan hírt a La Última Vuelta (Utolsó kör) című világkörüli turnéjának utolsó koncertjén osztotta meg a rajongóival - írja a BBC.

Sikeres életet élni nem ugyanaz, mint céltudatos életet élni. Hosszú ideig próbáltam betölteni egy ürességet... amit [semmivel és senkivel[ nem tudtam betölteni. Azonban ma este felismertem és szégyenkezés nélkül elmondom a világnak, hogy Jézus bennem él, és hogy érte fogok élni

- mondta a 46 éves rapper a közönség előtt.

A Ramón Luis Ayala Rodríguez néven született Yankee a reggaeton zenei műfaj egyik legnagyobb nagykövete, aki olyan érzéki, lendületes slágerekkel szerzett nemzetközi sikereket, mint a Barrio Fino, a Con Calma és a Rompe. A reggaeton érzelmes, utcai stílus, amely a 90-es években Panamában és Puerto Ricóban alakult ki, és a reggae zenét a latina-amerikai tánczenével és a hip-hoppal keveredve.

Daddy Yankee 1995-ben adta ki az első szólólemezét, a 2000-es évek egyik legnépszerűbb latin előadója volt, és Justin Biebertől kezdve Snoop Doggon és Janet Jacksonon át a Jonas Brothersig mindenkivel együttműködött a karrierje során.

A sztár vasárnap, Puerto Ricóban adta utolsó koncertjét.

Amikor befejezte a teltházas San Juani- Coliseo de Puerto Ricóban a fellépést, megköszönte a rajongóinak a támogatást és arra buzdította őket, hogy "kövessék Jézus Krisztust, ai az út, az igazság és az élet", miközben több tucat drón repült el a stadion felett, amelyek egy keresztet formáltak.

A lap kiemelte, nem Yankee az első reggaeton sztár, aki a zenét a vallálos életért cserébe elhagyta - olyan előadók nyomdokaiba lépett, mint EL General, Héctor El Father, Julio Voltioés Jomar EL Cabolla Negro.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés