Hirdetés

Curtis rendkívüli bejelentést tett: "Gyerekkorom óta fideszes vagyok"

Nap Híre portré Nap Híre

Curtis megmagyarázta, miért ment el Orbán VIktor évértékelőjére.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Orbán Viktor szombaton tartotta az évértékelő beszédét, amelyen többek között Novák Katalin és Varga Judit lemondásával kapcsolatban is megszólalt, valamint a 13. havi nyugdíj kapcsán is bejelentést tett. Arról is írtunk, hogy az évértékelőn megjelent Curtis is, aki korábban amiatt nem adta a nevét a péntek esti tüntetéshez, mert szerinte az nem politikamentes. A rapper most ismét a közösségi oldalán jelentkezett be, és megmagyarázta, hogy miért volt ott a miniszterelnök évértékelőjén. 

Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, NER-szopó, hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (Szerintük.)

- kezdte a rapper az Instagram-történetében, majd ezután arról is írt, hogy már gyerekkora óta fideszes, de amúgy nem akar politizálni - szúrta ki a 24.hu.

Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők

- fogalmazott, majd csupa nagy betűkkel kijelentette: 

Az összes pedofil és ehhez asszisztálót pedig végezzék ki! Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni. Minden évben többszáz gyereknek segítek és támogatok, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés