Hirdetés

Nem várt bejelentést tett Curtis a jövőjével kapcsolatban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a hétvégén Curtis nem jelent meg egy koncerten, amit közösen adtak volna Majkával. A rajongók találgatni kezdtek, hogy mi lehet a rapper távolmaradásának az oka, de nem kellett sokat várniuk a rajongóknak, mivel a duó a közösségi médiában bejelentette: 12 év után, közös megegyezéssel külön utakon folytatják.

Egyesek úgy vélik, hogy a szakmai szakítás ismét azért történt, mert Curtisnek drogproblémái lehetnek, azonban a rapper kijelentette: hamisak az információk, egyáltalán nem esett vissza. Így továbbra sem lehet biztosan tudni, hogy mi lehet a népszerű előadók szétválásának a valódi oka, de az tagadhatatlan, hogy a közönséget váratlanul érte a drámai fordulat.

Curtis hétvégi fellépései
Curtis hétvégi fellépései Fotó: instagram.com/curtis4ker

Sokan aggódtak Curtis miatt, hogy a szakítás miatt anyagi gondjai lehetnek majd, hiszen jelentős bevételtől eshet el, azonban megnyugtatott mindenkit az Instagram-oldalán: a jövőben szólóban folytatja a rapper. A sztár a héten megosztotta a követőivel, hogy milyen fellépései lesznek a héten, így már ezen a hétvégén színpadra áll, igaz egyedül - írja az nlc.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés