Hirdetés

Megdöbbentő részleteket árult el a válásáról Csősz Boglárka

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Csősz Boglárka tavaly robbantotta a bombahírt, miszerint sok év boldog házasság után különválnak a a török üzletember férjével. 

Bár az egykori luxusfeleség és Burak Talu sokat dolgozott a kapcsolatán, végül mégis úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják az életüket, lezártak egy fontos fejezetet. Boglárka fél évvel ezelőtt jelentette be, hogy a válás mellett döntöttek. Akkor azonban nem árult el túl sok részletet a miértekről, csupán annyit lehet tudni, hogy a válás zárt ajtók mögött, békésen zajlott, szeretetben búcsúztak egymástól.

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, Boglárka úgy nyilatkozott, hogy nem akartak úgy élni, mint két barát egy házasságban, mivel mindketten a szerelemben hisznek. Így inkább úgy döntöttek, hogy esélyt adnak egymásnak arra, hogy újra megtalálják ezt az érzést, de már más oldalán. A pár tizennégy évig volt együtt, Törökországban élték mindennapjaikat.

Boglárka nemrég a Blikk Sztárok a Páczban! című műsorának a vendége volt, ahol kendőzetlenül beszélt az elmúlt időszakról. Mint mondta, a válás óta teljesen felfordult az élete, őszintén beszélt a benne lévő érzésekről. 

Nem volt egyszerű, hiszen az ő kultúrájukban nem könnyen engedik el a feleségeket

- mondta a műsorban, ahol azt is elárulta, hogy a válás óta több időt tölt Magyarországon. Mint mondta, teljesen nyitott mindenre, akár még egy újabb házasságba is szívesen belevágna, ha megtalálja az igazit. Illetve a gyermekvállalásról is szó esett. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy ha megfogalmazódik benne az a gondolat, hogy szeretne gyermeket, akkor már felépítette magát annyira, hogy akár egy férfi nélkül is belevágna a családalapításba.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés