Hirdetés

A magyarok imádják ezt a csokit, most mégis vége lehet

Nap Híre portré Nap Híre

A magyarok körében is nagyon kedvelt Milky Way márka bejelentette, hogy abbahagyja az egyik ikonikus termékük, a Crispy Rolls gyártását az Egyesült Királyságban.

A bejelentés hatalmas felháborodást váltott ki, a csokoládéimádók egyenesen lázadással fenyegették meg a céget, amennyiben nem folytatják a gyártást. A lépésre adott dühös reakció ellenére azonban a Milky Way UK szóvivője megerősítette a hírt - szúrta ki a Promotions.

"Bár a Milky Way Crispy Rolls jelenleg egy távoli galaxisban van, örömünkre szolgál, hogy számos finom alternatívát kínálunk, mint például a Milky Way Magic Stars, Maltesers, Mars és természetesen a hagyományos tejszeletünk" - nyilatkozta a szóvivő.

Így már biztos: a népszerű csokoládé véglegesen megszűnik az Egyesült Királyságban, ám a vásárlók még meg tudják venni az utolsó darabokat néhány üzletben. Így persze nem kizárt, hogy a boltok vérszemet kapnak és nem kis haszonnal fogják árulni majd az utolsó csokis tekercseket. 

A Milky Way termékei Magyarországon is nagyon népszerűek, azonban az említett édesség nálunk nem kapható.

Van, amiről a magyaroknak is le kellett mondaniuk

Hivatkozás másolása

Ahogy arról a naphire.hu is írt, tavaly októberben jelentek meg az első hírek arról, hogy nem találni a boltok polcain Pilóta kekszet. A magyaroknak egy ideig így le kellett mondaniuk a kedvenc édességükről nemrég azonban jött az örömteli bejelentés, hogy újra gyártják az édességet. De ezzel együtt sajnos egy rossz hír is érkezett: a keksz igencsak borsos áron tér vissza az üzletek polcaira.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés