Hirdetés

"Mindig teher volt erről beszélni” - Magánéletéről vallott Cserpes Laura

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Sok mindent elengedett magából, szerelmes, nemrég pedig Harry Styles-szal szeretett volna kávézni, de a sors közbeszólt. Cserpes Laura szabadon lélegzik - a Naphire.hu-nak pedig azt is elárulta, miért csak évente posztol közös képet a párjával.

„Nem tudtam, hogy ennyire fáj, hogy önmagam sem ismerem már, eltűntem és eltűrtem” - ezekkel a gondolatokkal kezdődik Cserpes Laura új dala, a Szabadon lélegzem. Már a címe is beszédes és nem gondolja ezt másképp az ember akkor sem, ha végighallgatja a dalt, amiről egyébként az énekesnő már többször beszélt az ATV #Bochkor című műsorban is. Mert hogy három évig készült, így valóban egy teljes lelki átalakulás eredménye. A Naphire.hu erről is megkérdezte Cserpes Laurát, meg arról is, hogy szokásával ellentétben közös fotót posztolt párjával.

“Igen, 2020-ban írtam ezt a dalt, akkor mentem stúdióba. Lehet, hogy amit az ember akkor megír, az a kivetülése a lelke akkori állapotának, de amire ez manifesztálódik, évekbe is telhet. És nálam ez valószínűleg most így történt és így is kellett lennie” - kezdte vallomását a Naphire.hu-nak az énekesnő, majd meglepően folytatta: “Sokmindent elengedtem magamból, és ez nem csak arra értendő, hogy lezársz egy kapcsolatot, vagy lezársz egy barátságot, vagy munkahelyet váltasz. Felszabadultság- és szabadságérzés van bennem, ami szerintem nagyon fontos. Úgy hiszem, hogy ehhez a szabadsághoz saját magunkon keresztül vezet az út, az új dalom pedig erről, az önmagunkkal való kapcsolatról is szól” - tette hozzá, majd elárulta, miért posztol ritkán a szerelmével közös képet.

“Évente egy fotó - szigorúan tartom ehhez magam. És ez így tök jó. Ő civil, nem szeret szerepelni és nem is vágyik rá. És nekem ez egy óriási felszabadulás. Őszintén: nekem mindig teher volt erről beszélni, sosem volt komfortos kitárulkozni és a magánéletem intimitásáról beszélni az embereknek. Viszont sosem titkoltam, hogy nem vagyok egyedül, hallják a hangját a közösségi oldalamon a videókban, de ez így nekünk pont elég és kényelmes” - folytatta kérdésünkre az énekesnő, aki nevetve beszámolt arról is, hogy a napokban épp Harry Styles-szal tervezett reggelizni, de ez sajnos nem jött össze.

Laura ugyanis fél éve nem látta a húgát, így meglátogatta Londonban, ahol egy néhány napos kulturális maratont tartottak együtt. Útba ejtették azt helyet is, ahová a világsztár bizonyíthatóan gyakran ugrik be reggelente. “Abba a kávézóba is beültünk, ahol heti egyszer látják. Ott ültünk, reggeliztünk, nagyon jó élmény volt, de sajnos Harry Styles nem jött arra. Erről lemaradtam” - nevetett Laura, aki az új számához a klipet ugyanazzal a csapattal készítette, akikkel épp 10 éve az Élj pont úgy című dalát - amivel egyébként a karrierje is indult, s még az Eurovízió döntőjébe is bejutott.

Címlapfotó: Instagram/cserpeslaura

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés