Hirdetés

Mi a fene történt Csernus Imrével? Magyarázatot követelünk

Nap Híre portré Nap Híre

Csernus Imre 11 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a fővárost és Noszvajra költözik. A vidéki élet azonban teljesen megváltoztatta az ország legnépszerűbb pszichiáterét.

Csernus Imre 18 éves volt, mikor az akkor még létező Jugoszláviából Magyarországra költözött. Először szülészorvosnak szeretett volna tanulni, végül a pszichológia irányába terelődött az érdeklődése, mára pedig az ország egyik, ha nem a legnépszerűbb pszichiátere lett, akinek rengeteg függőséggel küzdő beteg köszönheti az életét. 

Számos könyv kiadása, előadások és egyetemi kurzusok után Csernus Imre 11 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy csendre és nyugalomra vágyik. Ekkor költözött Noszvajba, ahol meg is nyitotta éttermét, a Csendülőt, ahol helyi alapanyagból készült finomságokkal várja vendégeit - szúrta ki a Femina.

Csernus a költözése óta külsőre is megváltozott, az egykori körszakállas, fülbevalós, vagány megjelenésű pszichiáter arca kisimult a vidéki levegőtől és nyugalomtól. Most a Csendülő Instagram-oldalára került fel egy friss videó, melyben Csernus  épp a cseresznyetermésről informálja az érdeklődőket. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés