Hirdetés

Cristiano Ronaldót rommá alázták az öltözőben az interjúja után - videó

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Cristiano Ronaldo a Manchester United klasszis labdarúgója a minap interjút adott, amiben nem finomkodott és elég durva dolgokat mondott a klubról.

Nos, úgy tűnik a dolgoknak még az ilyen nagy sztárok életében is vannak következményei. A Bleacher Report mutatott egy videót a Twitteren arról, hogyan is fogadta az öltözőben a portugál játékost Bruno Fernandes. A két csapattárs az interjú után a váogatottnál találkozott először. Mutatjuk.

Az idézett interjúban, amivel Cristiano Ronaldo sokkolta a rajongóit, olyanokat mondott, hogy: "a Manchester United elárult engem. Elárulva éreztem magam, azt éreztem, hogy mindenért én lettem a hibás, és hogy több ember nem is akar már a csapat körül látni. És ezt nemcsak most éreztem, hanem már az előző szezonban is".

Bruno Fernandes ezt valószínűleg nem nézte túl vidáman, ezért is sikeredett olyanra a találkozás, hogy először rá sem akart nézni. Ronaldo hosszasan nyújtotta a kezét, majd kényszeredetten megtörtént a köszönés. Az esetről hogy, hogy nem, videót is készítettek. 

Nem indult tehát valami fényeses a Portugál válogatott felkészülése a katari világbajnokságra. Van még pár napjuk összecsiszolódni, ugyanis csak november 19-én kezdődik a seregszemle, ahol alhatnak klíma nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés