Hirdetés

Cristiano Ronaldo a kutyának sem kell

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint az a naphire.hu is megírta, a napokban a PSG világossá tette, hogy nem kér Cristiano Ronaldóból. A francia klubnak ugyanis nincs szüksége a világsztárra, ráadásul a fizetését sem tudnák előteremteni. 

Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes a Chelsea-nak is felajánlotta a csatárt, miután a portugál klasszis kijelentette, hogy olyan klubnál szeretne futballozni, ahol ismét megnyerheti a Bajnokok Ligáját. 

A Chelsea új tulajdonosa, Boehly szorosan együttműködik Tuchellel a klub nyári átigazolási stratégiája kapcsán. Most kiderült, hogy a kékek már nem érdeklődnek Ronaldo iránt, helyette inkább Robert Lewandowskira fáj a foguk.

"Kíváncsi vagyok, hogy van-e esély arra, hogy a Chelsea elmozduljon Robert Lewandowskiért. A PSG úgy néz ki, hogy olcsóbb és fiatalabb megoldásban gondolkodik, Gianluca Scamacca ott az elsőszámú célpont, aki iránt rengeteg angol klub is érdeklődött. Kérdés, hogy Lewandowski hajlandó-e máshol is körülnézni, mert a Barcelonának sokba fájna a szerződtetése, ennek ellenére még mindig ők a favoritok, hogy megszerezzék˝ - vélekedett a Sky Sports szakértője, Andy Brassell.

Eközben a londoniak megszerezték Raheem Sterlinget a Manchester Citytől, Tuchel pedig egy interjúban elmondta, jelenleg nem prioirtás egy újabb csatár szerződtetése, sokkal inkább a védelem megerősítésén dolgoznak - írta a tv2play.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés