Hirdetés

Mindössze 2,5 nap alatt meggyógyulni a covidból? Ez a titka

Nap Híre portré Nap Híre

Egy magyar orvos elsőre talán hihetetlennek hangzó történettel jelentkezett a TikTokon, és tanácsokat adott, amelyekkel talán mások is könnyebben és gyorsabban átvészelhetik a betegséget.

Medgyesi János, orvos, üzemorvos videójában elmeséli, hogy covidos lett a múlt héten, ami miatt kedden, a tünetek megjelenésének másnapján készített egy tesztet is, ami pozitív lett. Azonban mindössze 48 órával később, az ismétlő tesztnél már negatív eredményt kapott. Azaz közel 60 óra alatt felépült a betegségből, amitől éveken keresztül rettegtünk, mindössze azért, mert betartotta a saját szabályait - írja a Pénzcentrum

"60 óra telt el a betegség kezdete és a covid-teszt negatívvá válása között. Hétfő éjjel láz, rossz közérzet, erős orr váladékozás, majd kedden kedden csináltam tesztet, ami pozitív lett. Szerdán feltettem 1-2 videót, javult az állapotom lépésről lépésre. Csütörtökön pedig, 48 órával később csináltam a következő tesztet, ami hála Istennek negatív lett"

– számolt be a TikTok videóban Medgyesi János.

"Akik puritán, visszafogott életmódot folytatnak, kevésbé ingerlik magukat az étellel, a filmekkel, az érzelmek hullámzásával, azaz valahogyan tudnak egy kicsit visszafogottabb, nyugodtabb életet élni, és emellett használják a megfelelő gyógyszereket, azoknál a gyógyulási sebességi ráta jóval magasabb és biztonságosabb, mint azoknál, akik nem nagyon tudnak mértéket tartani"

– emelte ki az orvos, aki többször is hangsúlyozta, hogy a pihenés is mindennél fontosabb.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés