Hirdetés

Nemrég a CBS élő adásában lett rosszul a csatorna egyik sztárja

Nap Híre portré Nap Híre

Élő adásban esett össze a CBS Los Angeles-i meteorológa, Alissa Carlson Schwartz. A rémisztő pillanatról készült felvétel fűtőtűzként terjed az interneten. 

A videón jól látszik, hogy Schwartz már a műsor elején is sápadt volt, aztán egy váratlan pillanatban eszméletlenül a földre zuhant úgy, hogy közben még az asztalba is beütötte a fejét. A műsorvezetőtársai először észre sem vették, mi történik, majd amikor észlelték, hogy mekkora a baj, közölték a nézőkkel, hogy "most tartunk egy rövid szünetet"  - írja a média1.

A meteorológushoz mentőt hívtak, és kórházba szállították. Schwartz a fejsérüléséből gyógyul, azt azonban egyelőre nem árultak el, hogy mi okozhatta az ájulást. Egyes források szerint azonban nem ez volt az első eset, hogy Schwartz rosszul lett felvétel közben. Korábban szintén élő adásban hányt, és szívbetegséget diagnosztizáltak nála. Schwartz azonban a mostani esettel kapcsolatban közölte, hogy nem a szíve okozta a bajt.

Az ATV MaiTéma élő adása közben rosszul lett a biztonságpolitikai szakértő

Hivatkozás másolása

Mint azt a Naphíre is megírta, szerda éjjel az ATV rendkívüli közleményt adott ki, miután a MaiTéma élő adása közben rosszul lett Kis-Benedek József. Az adást rögtön megszakították, a csatorna műsorvezetője, Bodacz Balázs pedig azonnal az idős szakember segítségére sietett. Az ATV kollégái rögtön mentőt hívtak, akik gyorsan kiérkeztek a televízió székházába, majd ellátták a szakembert és kórházba szállították.

Lapunk információi szerint az eset Kis-Benedek József végig magánál volt, és az eset után a Honvéd kórházba szállították, ahol EKG-vizsgálatot végeztek rajta. Szerencsére ez kimutatta, hogy nem súlyos az állapota.

A naphire.hu beszámolt arról is, hogy most már jobban van a 74 éves legendás biztonságpolitikai szakértő. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés