Hirdetés

Drámai percek a stúdióban: megríkatták a családapát a Cápák

Nap Híre portré Nap Híre

Egy jópofa találmánnyal érkezett a Cápák között című műsorba János, ám amit kapott, arra biztosan nem volt felkészülve.

Ha a Cápák között című műsorról van szó, sokaknak talán Moldován András jut először eszébe. Nem véletlen, hiszen néha olyan hevesen reagál egy-egy neki nem tetsző ajánlatra, hogy a többi Cápának kell lenyugtatnia őt. Persze olyan is előfordul, hogy a Cápák egymásnak esnek neki, és egymás ajánlataira tesznek nem túl kedves megjegyzéseket. 

Most egy újabb botrányos adásnak lehettek tanúi a nézők. Szabó János programozóként dolgozik a hétköznapokban és lelkesen vitte ötletét a Cápák között üzletemberei elé. A saját fejlesztésű ClipCap lényege, hogy az üdítős dobozok felbontásuk után hermetikusan újra zárhatóak legyenek. 

A családapa azért ment a Cápákhoz, hogy termékét költséghatékonyabban és nagyobb darabszámban tudja gyártani, ehhez pedig 10 millió forint befektetést kért 10% tulajdonrészért cserébe, azonban a Cápák reakciójára nem volt felkészülve - írja az NLC

„Ne már Jancsi, feltaláltad a kupakot?” – kezdte az élcelődést Moldován András, aki innentől nem tudta komolyan venni a vállalkozó előadását. Később többször is hangsúlyozta, szerint János terméke kettő forintot ér csupán. Idővel a vállalkozó megelégelte az üzletember kritikáját és megkérte a többi Cápát, mondják el a véleményüket, ami nem ment zökkenőmentesen, ugyanis mint az iskolában, egymás szavába vágva nevetgéltek. 

"Elnézéseteket kérem, de én most nagyon kellemetlenül érzem magam. Van egy határ, amíg eltudok menni. Nagyon szívesen partner vagyok ebben a dologban, de ez a termék ennél többet ér, ez olyan, mint a gyermekem. Én kérnék tőletek ezzel kapcsolatban komolyságot, mert ebben van munka és nem hat forintot ér. Ne haragudjatok, tisztellek, becsüllek benneteket, de nem gondoltam, hogy ez így fog elsülni"

– mondta János miután elsírta magát a kamerák előtt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés