Hirdetés

Botrány az RTL-en, brutálisan kiakadt a magyar milliárdos

Nap Híre portré Nap Híre

Valami olyasmit mondhattak neki, ami nagyon nem nyerte el a tetszését, és akkor még finoman fogalmaztunk.

A Cápák között-ben sokszor elszabadulnak az indulatok, ha egy olyan vállalkozó lép be az RTL stúdiójába, aki egy se füle se farka ajánlattal akarja behúzni a befektetőket. Leggyakrabban Moldován András szokott olyan heves szavakkal reagálni, hogy sokszor a többi Cápának kell lenyugtatni őt.

Vasárnap este indul az RTL üzleti showműsorának 7. évada, amiben bővül a befektetők köre, vagyis ezúttal 7 Cápa előtt kell megjelenniük a vállalkozóknak. A héttagú befektetői kör rendhagyó felállásban dönt majd arról, hogy a pitchelő vállalkozások mellett leteszi-e a voksát vagy sem. 

A Cápák ugyanis két csapatra osztva, váltásban hallgatják meg az előttük prezentált üzleti lehetőségeket, de továbbra is egyénileg döntenek azok befektetési sorsáról - írja a Promotions

Már az első epizódban botrány várható, a csatorna ugyanis Moldován kirohanásával promózza a műsort.

„Ez egy baromság!” - kiált fel Moldován András, aki szemmel láthatóan ismét fel fogja húzni magát egy komolytalan bizniszen.

Balogh Levente, a Szentkirályi ásványvíz alapító tulajdonosa pedig kiemelt célponttá fog változni, az egyik vállalkozó konkrétan ki fogja pécézni a Vízkirályt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés